غیر انتفاعی بهتره یا دولتی اگه بحث هزینه نباشه از لحاظ علمی میگم و رسیدگی و.... (البته که غیر انتفاعی با غیر انتفاعی فرق داره ولی من بهترین غیر انتفاعی ناحیمون مد نظرمه بهتر از اینم شاید باشه ولی تو ناحیه ما نیست )
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چونکه مدرسه های غیر انتفاعی شهر ما نمره کیلویی میدن و اصلا درس رو ملاک قرار نمیدن و این باعث میشه که بچه اصلا تلاش نکنه و خیالش راحت باشه بهش نمره میدن اما از نظر ادب و نظافت و رسیدگی غیر انتفاعی بهتره طبیعتاً چون پول خوبی میگیرن بیشتر به مدرسه میرسن
به نظر من ابتدایی دولتی باشه بهتره که با جامعه و اقشار مختلف اشنبا بشه ولی برای دوره راهنمایی و متوسطه که داره شخصیتش شکل میگیره غیر انتفاعی گزینه مناسب تریه
من که دانشجوعم ولی تجربه خودم از زمان مدرسه اینه (هردوش رو رفتم) دولتی بنظرم بهتره چون از هر قشری ادم اونجلست و بچهاش خیلی ساده تر هستن البته زمان ما اینجور بود
ولی معلماش ضعیفن
ولی مدارس غیرانتفاعی یا نیمه دولتی
خیلی بچهاش چشم و گوش باز هستن یمشت بچه پولدار بی ادب و فخر فروش اکثرا
من خودم خیلی چیزارو تو این مدارس یادگرفتم از همکلاسبام😐