2777
2789
عنوان

یه بار برا همیشه مدرسه غیر انتفاعی بهتره یا دولتی 🛑🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 87 پست
بعضی معلمهام والله خیلی خوب نیستن سه تا کلاس اول بودن دختر من به خاطر مشکلش یکم تو املا کند بود نمیت ...

قبول دارم 

بخدا تو همه مشاغل کم کاری میشه

این دیگه برمیگرده به شخصیت و ذات طرف

من معلم دولتی هستم، قبلا غیر انتفاعی هم کار کردم معلمای غیر انتفاعی خیلی زحمت می کشن ولی مشکلی که هس ...

پسرم از اینهاست که بش بگم بخون میخونه و خودم رسیدگی زیاد دارم 

با این وجود نظرت چیه کدوم خوبه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم از اینهاست که بش بگم بخون میخونه و خودم رسیدگی زیاد دارم با این وجود نظرت چیه کدوم خوبه ؟

من خودم بیشتر موافق دولتی هستم چون بچه باید یاد بگیره اولا خودش برای درسش  زحمت بکشه نه اینکه دنبال کمک دیگران باشه (چون دیدم دانش آموزان بودن که درسخون بودن ولی وقتی غیر انتفاعی رفتن عادت کردن به درس نخوندن) ثانیا با همه قشری برخورد داشته باشه نه فقط بچه های مرفه. 

ولی بازم به شرایط شما بستگی داره، خودتون باید تصمیم بگیرید 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

ببین من تو دولتی هیات امنایی نمونه دولتی تیزهوشان غیر انتفایی درس خوندم تجربی هم بودم شهر تهران اگر بخوام دسته بندی کنم اینجوریه که 

اول نمونه دولتی بعد هیات امنایی بعد غیرانتفایی خوب بعد دولتی بعد تیزهوشان 

تیزهوشان که من سه سال دبیرستان بودم و نهم به دهم قبول شدم رسما کشتارگاهه دولتی بد هم خوب نیست ولی به نظرم هر مدرسه ای فرستادی خودت باید حواست به بچه باشه غیر انتفایی هم فک نکن خیلی خوبه ولی خب بهتر از دولتی رده پایین 

کلا خیلی رو مدرسه حساب نکن خودت حواست به بچه باشه

چرا آنلاین چه خبره مگه

به خاطر کمبود اب، برق ، گاز و آلودگی هوا

تازه اگه خدا رحم کنه و جنگ هم نشه 

باز احتمال اینکه امسال حضوری باشه کمه شاید یکی دو هفته اول حضوری کنن ولی بعیده ادامه داشته باشه