2777
2789
عنوان

زندگی مشترکتون هیچوقت مثل اوایل اشنایی نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست
دقیقا اما ادم اون اولا این و ممکنه متوجه نشه فکر کنه مشکلی هست که همه چیز رو به تغییره مخصوصا اگه کم ...

خوب بستگی به طرفت داره

اونا شاید طرفشون ارامشی رو که باید بدن نمیدن

من 15 ساله ازدواج کردم 

در طول زندگیم کم و زیاد های زیادی بوده اما اینو فهمیدم هیچ کس برام مث همسرم نمیشه و از همسرم هم همینو دریافت کردم با اینکه همسرم ادم درون گراییه

دوس داشتن که از بین نمیرهفقط شکل ابرازش تغییر میکنه

گاها تو روابطی که از اول شکل درستی از عشق شکل نگرفته اون عطش و کشش اولیه که از بین میره دیگه عشقی نمیمونه 

اما توی روابط درست حسابی تبدیل به صمیمیت میشه و خیلی ارامش بیشتری هم داره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بستگی به طرفت دارهاونا شاید طرفشون ارامشی رو که باید بدن نمیدنمن 15 ساله ازدواج کردم در طول زندگ ...

منم راستش همسر خوبی دارم و الان بعد از این همه سال بهترین شکل رابطه رو با هم داریم از این بهتر و نزدیک تر نبودم هرگز اما اون اولا حس میکردم اینکه احساساتم داره تغییر میکنه یعنی مشکلی هست 😅بعد چند ماه دیدم نه شکلش عوض شده صرفا هنوز اون ادم عزیزترینه برام 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منم راستش همسر خوبی دارم و الان بعد از این همه سال بهترین شکل رابطه رو با هم داریم از این بهتر و نزد ...

دقیقا عشق ادم مث قورمه سبزیه کم کم جا میفته و شکلش تغیر میکنه 

عشقتون پایدار تر

دقیقا عشق ادم مث قورمه سبزیه کم کم جا میفته و شکلش تغیر میکنه عشقتون پایدار تر

ممنونم همچنین عزیزم ❤️

خیلی میبینم اینجا مینویسن همسرم عین اولا من و دوست نداره ،مثل اول بهم توجه نمیکنه ،خب طبیعیه همیشه ا ...

سلام راست میگی اونجوری مثل فیلمی هست که هی پلی می‌کنی از اول و ادامه فیلم و نبینی 

باید تا آخر فیلم و ببینی 

عشق هم همینه 

💗
سلام راست میگی اونجوری مثل فیلمی هست که هی پلی می‌کنی از اول و ادامه فیلم و نبینی باید تا آخر فیلم و ...

دقیقا همینطوره