2777
2789

دخترا تنبلی تخمدانی که میگن درمان نمیشه فقط کنترل میشه..اتفاقا کاملا درمان میشه از ریشه

من خیلی ساله درگیرشم هردارویی که شما میخورین منم خوردم کلی دکتر عوض کردم تنها نتیجه ای که گرفتم این بود که فاصله بین پریودام مثلاً ۲ماه بود به لطف دکترا شد۵ ماه تهش دیدم بدون دارو کلا پریود نمیشم ولش کردم و یکسال پریود نشدم

تا اینکه ازدواج کردم وقتی اقدام کردیم و نشد دوباره دوسال رفتم دکتر ...و دوباره به لطفشون کیست رحم آوردم..

ولش کردم..یه دکتریو پیداکردم که بجای دارو شیمیایی دارو گیاهی میده و روشش اصلاح سبکه..

اولش رفتم دیدم حوصله میخواد دنگوفنگ داره به منی که به زور بخاطر تنبلی که دست خودمم نبود غذا درست میکردم میگه پیاده روی کن نمی‌دونم بادکش بزنم این چیزا 

دوباره ول کردم به یکسال رفتم سراغش و کم‌وبیش چیزایی که گفتو انجام دادم 

بعد یکی دوماه دیدم یچیزی مثل نخ سیاه ازم خارج میشه 

که گفت این بخاطر دارو های زیاد و سردی رحمت هست رگ هایی که اطراف رحم گرفته بودن دارن تخلیه میشن!!!

اینو که گفت من پیگیر تر شدم سروقت همه چیزایی که گفتو انجام دادم 

چند وقت بعد لکه بینیم شروع شد و دوستمان بعدش پریود شدم 

اولین پریودم ۲۰روز طول کشید با لخته اندازه کف دست ..ماه به ماه اوضاع بهتر شد

تا اینکه الان پریودم ۷ روزه‌س بدون کمردرد و ناراحتی ووو خون قرمز روون بدون لختگی 

وووو من درمان شدم 🥲

اگه چیزایی که مصرف میکردمو انجام میدادم و می‌خواین لطفا بگین تا بزارم براتون

هر سوالی هم دارین با جون‌ودل جواب میدم چون کاملا درکتون میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه یکساعته عضو شدی به سرت زد بیای تجربه تو بگی

من هربار که دکتر گفت فلان چیزو بخور اومدم نی نی سایت ببینم کسی تجربه شو داشته یا نه خیلی وقته که نظراتو تجربه هارو میخونم ربطی یکساعته عضو شدن نداره قشنگم فقط چون به نتیجه رسیدم خاستم شماهم چند سال دنبال دکترا نری

چه دکتری رفتی؟ هرکسی فرق داره نمیشه ک همه با دوای تو درمون شن که فقط اسم دکتر رو بگو

من نگفتم با دوای من که ولی کسایی که مشکلشون دقیقا مثل کنه بله درمان میشن 

دکتر جواد خررم تو زنجان

من نگفتم با دوای من که ولی کسایی که مشکلشون دقیقا مثل کنه بله درمان میشن دکتر جواد خررم تو زنجان

خب عزیزم چی مصرف کردی بعد باردارشدی؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚