من روز شنبه که وقت سفارت داشتم (توی تاپیک های قبلیم هست)به شکل عجیبی همه چیز خوب پیش رفت اصلا برای خودم قابل باور نبود انگار همه چیز به خواست خدا بود چون چنتا ناقصی مدارک داشتم حالا یه فرصت خیلیی کوتاه دارم که کارامو تکمیل کنم و بعدش برم هنوز خودم باورم نشده این چند روز همش دارم فکر میکنم نکنه وسط این پروسه یه اتفاقی بیوفته نشه و اینکه بلاخره از دست بیمارستانی که هررروز برام یه حاشیه داشت راحت میشم و هیچ خاطره ایی دیگه برام مرور نمیشه
یاد بگیر توی زندگی برای هیچ چیز نه خوشحال بشی نه ناراحت.
خنثی باش.
روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست.
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
اول اینکه مدرک تحصیلیمو میخواستم که من هنوز مدرکم ازاد نشده تو ایران این یکی از نقصای پرونده ام بود دوم گردش حساب بالا میخواست سوم یه دعوت نامه از جایی که قراره برم کار کنم و یسری سوالم میپرسن
شما که اطلاعات دارین میدونین با رشته پزشکی میشه مهاجرت کرد یا نه؟دندون چطور؟
بستگی به کشوری که میخوای مهاجرت کنی داره برای کشورای اروپایی باید زمان تحصیل مقاله خیلیی خوب و قوی بدی و از این طریق مهاجرت کنی یا برای ازمون دستیاری بری که خیلی پروسه سختیه چون مثلا المان باید زبانشو یاد بگیری کل درسارو برای دستیاری به المانی بخونی اونجا قبلش یه مدت کار کنی چنتا ازمون سخت بدی تا بتونی قبول بشی برای دستیاری بنظر من و خود کسایی که پزشکی میخونن نمیارزه با پرستاری و رشته های مهندسی تاپ تو دانشگاه دولتی خیلیی راحت تر میشه مهاجرت کرد