2777
2789

تو انتخاب سی پی یو i7 یا i5 بودن به تنهایی اهمیت نداره خیلی از مدل های i5 از i7 برتر هستن و برعکسش هم هست باید ببینی مدل دقیقش چیه و چه نسلی هست مثلا i5 نسل دهم بالاتر از i7 نسل هشت هست.

برند ایسوس کلا پیشنهاد نمیشه لنوو بهتره چون ایسوز قطعاتش ضعیفه و الان با بدنه بی کیفیت میزنن مگه اینکه گیمینگ اینا بخری بالای ۱۰۰ میلیون تومنی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

تو انتخاب سی پی یو i7 یا i5 بودن به تنهایی اهمیت نداره خیلی از مدل های i5 از i7 برتر هستن و برعکسش ه ...

ایسوس تاف مدل f15 چطوره ؟۸۰ میلیونه 

لنوو به هر کی گفتم یه ایرادی گرفت 

شما خودتون لنوو داشتین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایسوس تاف مدل f15 چطوره ؟۸۰ میلیونه لنوو به هر کی گفتم یه ایرادی گرفت شما خودتون لنوو داشتین؟

من هم ایسوز دارم هم لنوو ولی سه بار ایسوز خریدم هر سه بار مشکل پیدا کرد لنوو کیفیتش عالیه 

این لپتاپی که گفتی رو هم نگاه کردم اولا i5 هست دوما گیمینگ هست به درد نمیخوره بیشتر پولش بخاطر ظاهرش و برندش بالاست 

من هم ایسوز دارم هم لنوو ولی سه بار ایسوز خریدم هر سه بار مشکل پیدا کرد لنوو کیفیتش عالیه این لپتاپی ...

خب باز یکی هم هست میگه من ۱۵ ساله ایسوس دارم 

آدم گیج میشه هر کی یه چیزی میگه 

ولی i7 داره من پیدا کردم تو دیجی کالا

خب باز یکی هم هست میگه من ۱۵ ساله ایسوس دارم آدم گیج میشه هر کی یه چیزی میگه ولی i7 داره من پیدا کرد ...

هر جور راحتی ولی اگه ایسوز خریدی بعد یه سال تاپیک بزن بگو لپتاپت سالمه یا نه

من برنامه نویسم کارم اینه و تو یکسال بارها لپتاپ عوض میکنم حتی مکبوک اپل هم دارم

هر جور راحتی ولی اگه ایسوز خریدی بعد یه سال تاپیک بزن بگو لپتاپت سالمه یا نهمن برنامه نویسم کارم این ...

شما ایسوس چه مارکی داشتین که انقدر خراب شده؟ همین تاف؟

واسه لنوو ال او کیو چی نظری ندارین؟