2777
2789
عنوان

چقدر از کار خونه بدم میاد مننننن

358 بازدید | 36 پست

چرا انقدر از کار خونه من بدم میاد؟ 

اصلا دوست ندارم کار خونه انجام بدم، دیگه مجبوری چند روز یبار کل کارای خونه رو انجام میدم، وقتی همجا تمیز و مرتبه میگم همینجوری بمونه وقتی دوباره بهم ریخته میشه وای خدا تمیز کردنش برام عذابه😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که زندگیم افتاده رو دور باطلِ ظرف شستن و خونه مرتب کردن

به شوهرم میگم بخاطر همین کارا ، هیچ پیشرفتی تو زندگی شخصیم ندارم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من که یه همخونه دارم بعد نوبت تمیز کاری من میشه 😂بهش میگم عزیزم برو تو اینترنت یه چیز برای خودت سفارش بده 🤭وقتی از سر کار میام میبنم تمیز کرده خخخخ

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

من از تمیزی خوشم میاد ولی خودم حسشو ندارم ک همیشه تمیز کنم همش میگم کاشکی انقدرپول داشتم ک کسی رو بر ...

منم میگم وقتی تمیزه خوشم میاد ولی حس و حوصله هرروز تمیز کردن ندارم