2777
2789
عنوان

دوستان کنکور یا ازدواج

79 بازدید | 12 پست

بچها یک چیزی میگم حقیقتش خودم موندم توش 

من سال آخر تجربي هستم با معدل 19 80 صدم و تراز و رتبه های خیلی خوب آزمون های آزمایشی 

قبلا درگیر دوست پسر اینا بودم الان همه چی گذاشتم کنار دو سه ماهی هست و چسبیدم به درس تا اینکه یک آقایی چند روز پیش توی تلگرام به من پیام دادن و گفتن عکس منو توی گوشی یک آشنا دیدن خوششون اومده و شماره مو گرفتن آشنا بشیم حالا پسره واقعا خوشگل و جذاب بود 😂🥲

بعد خودش درباره شرایطش توضیح داد گفت مدیر عامل شرکت آرایشی... هستم باورم نشد الان رفتم گوگل زدم دیدم درست میگه 28 سالش هم هست 10 سال از من بزرگ تره و خودش میگه تا چند سال پیش اهل همه چی بودم گذاشتم کنار وضع مالی شم عالی 

حالا خواهری ها شما بودین چیکار میکردین این موقعیت از دست میدادین یا نه درس میخوندید من خودم بشدت دو دل شدم 

پی نوشت توی سال کنکور این چیزا زیاد پیش میاد  بعد کنکور خر هم نگاه مون نمیکنه 🤣🤣

وقتی الان نگات کردن بعدا ک با درس خوندن و داشتن موقعیت شغلی و اجتماعی بهتر جایگاهت رفت بالاتر حتما ب ...

آخه من با خودم میگم بعصی وقتا شانس یک بار در خونه آدم میزنه

بعدش دیگه بهتر ازین چی میخواد باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من با خودم میگم بعصی وقتا شانس یک بار در خونه آدم میزنهبعدش دیگه بهتر ازین چی میخواد باشه

اینا رو قدیمیا تو گوشمون خوندن،،الان مگه چی داشتی ک این پسر جذبت شد فکر کن بعدا لولت بالاتر میره  جذابترم میشی😊😊

بهش بگو اگه واقعا میخادت صبر کنه براتکنکورتو بده بعد برو سراغش و مشاور و اینا برید

من هنوز 11 ماه تا کنکورم مونده 

نمیگه چرا باید پای یک دختر 11 ماه بمونم که بعدش معلوم نیست چی بشه 

اصلا بحث کنکور رو بذاریم کنار، این مدل اشنایی به نظرت مشکوک نیست؟

رفیق پسرعمم هست مشکوکش چیه 

البته شاید حق با شما باشه اینکه عکس منو توی گوشی پسر عموم دیده باشه مشکوکه 

آخه من با خودم میگم بعصی وقتا شانس یک بار در خونه آدم میزنهبعدش دیگه بهتر ازین چی میخواد باشه

بهش بگو اوکی بیا باهم باشیم فقط بگو رسمی بیاد جلو که بعدا ضربه نبینی و بگو که من میخوام درس هم بخونم نظرت چیه

من هنوز 11 ماه تا کنکورم مونده نمیگه چرا باید پای یک دختر 11 ماه بمونم که بعدش معلوم نیست چی بشه

بهش بگو

اهداف مهم تری دارم ک میخام قبل ازدواج بهشون برسم

اگ این ادم موندن باشه توی همین ۱۱ ماه خودشو نشون میده و بهتر هم میتونی تصمیم بگیری