2777
2789
عنوان

نظر شما راجب همچین پسری چیه

91 بازدید | 9 پست

ما سه سال بود باهم بودیم الان رابطمو داشت کمی جدی میشد حالا یه هفته بود با من یه جوری صحبت میکرد منم دیگه طاقت نیووردم گفتم خب چته منم غرور دارم درست حرف بزن مگه بچه ای که هرچی میگم دو تا کلمه میگی فقط

گفت که خانواده مادری پدریم دعوا کردن باهم سر اینکه از جایی که شما هستین(شهرستانی که فامیل مادرش زندگی میکنن)دختر نگیرن از همه جا بلاکم کن بجز اون خطم که چیزی روش ندارم و سعی کن فراموشم کنی منم تلاشمو میکنم اگه شد بهت بااون خطم که بلاک نیست زنگ میزنم اطلاع میدم که چیشد

بعد گفتم خب چقدر این فرایند طول میکشه؟!

گفت نمیدونم یه ماه دوماه شیش ماه دوسال

منم بهش پیام دادم اکی من جوابی که میخاستم گرفتم

از این به بعد اگه خاستی دختری رو تو زندگیت بیاری اول مشکلات خانوادگیتو حل کن بعد برای زندگیت تصمیم بگیر ،اره زندگیت یعنی زندگی تو بدون من چون من دیگه هیچ تعلقی به تو ندارم به سلامت

بعد هم از همه جا حتی همون خطش که قرار بود خبر بده بلاکش کردم و از زندگیم انداختمش بیرون

و اگه یک درصد یه روزی برگرده یا جایی ببینمش دیگه برام غریبه س

من نه از اون دخترایی ام که با فکر تلافی کردن میان تاپیک بزنن نه از اونا که ادرس دعا نویس میخان برای بر گردوندن.

من معتقدم اگه کسی میخاد از زندگیتون بره باید همزاهیش کنید

این اقا کسی بود که من از پنج سالگی دوستش داشتم و سوم دبیرستان تا سال دوم دانشگاه باهاش تورابطه بودم

این اقا کسی بود که من دوسال سربازیش کنارش موندم

و تموم خاستگارای پولدارم با خونه و ماشین و حقوق های بالا رد کردم 

منی که باهاش ساندویچ کثیف توی پارک خوردم و تا تونستم خودم خوراکیو غذا بردم که پیشرفت کنه و پول این چیزا نده اما هیچکدوم رو ندید

بنظر من کسی که دوستت داشته باشه یک روزم بدون تو دووم میاره اگه یک روزش شد یک هفته بدون دوستت نداشته.

منم خیلی دوشت داشتم بهش برسم اما وقتی خودش نمیخاد و بهونه میاره؟!

تاریخ ثابت کرده مردی اگر زنی رو عاشقانه بخاد براش همه کار میکنه از کندن کوه تا کشتن لشکر بحث با خانواده که چیزی نیست!

تو این شرایط فقط باید صبر کرد دست که میشکنه ۳ماه طول میکشه تا مثل قبل شه

پا که بشکنه بعضی وقتا تا شیش ماهم میره تو گچ تا مثل قبل شه این که دیگه دله!

فقط صبر لازمه،صبر و صبر...

نظر شما چیه؟

شما بودید چه تصمیمی میگرفتید؟

پذیرای انتقادات و پیشنهاداتتون هستم از قضاوت هاتون هم ناراحت نمیشم فقط چون دوستی نداشتم و میخاستم اینارو به یکی بگم که دلم سبک شه به شماها گفتم که جای خواهر های بزرگ و کوچک منید❤️

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

آفرین که اینقدر جسارت داری!

کارت درست بوده،چون کسی که واقعا دوست داشته باشه این بهانه های الکی رو سرهم نمیکنه ک خانوادم راضی نیستن و این حرفا

بعدم دیگه دوره اینکه خانواده بخواد برا آینده پسر تصمیم بگیره دیگه تموم شده و این بشر تماما حرفاش بهانه گیری بوده

پس همون بهتر ک رفت،شمام میتونی بهتر و راحتتر یه زندگیه بدون دردسر واسه خودت درست کنی

راحتتر میتونی به بقیه خواستگارهات فکر کنی 

امیدوارم موفق باشی❤️

آفرین که اینقدر جسارت داری!کارت درست بوده،چون کسی که واقعا دوست داشته باشه این بهانه های الکی رو سره ...

ممنونم شماهم موفق باشی عزیزم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قلم زیبایی داری دختر، خوشحالم که دختر با شعوری هستی، ارزو میکنم هر روزت بهتر از دیروزت باشه وبتونی اون مردو فراموش کنی، راست گفتی کسی که دوستت داره خانواده که سهله کوهو جابه جا میکنه، یادمه برای برادرم حدود 30 سال پیش رفتیم بله برون واون شب پیش فامیلامون پدر دختر ابروریزی کرد وگفت تا شرایط منو قبول نکنین نه چایی میاریم نه شیرینی در حالی که قرار مدار گذاشته بودیم واونا اون شب دبه دراوردن وپدرم قبول نکرد وما بدون پذیرایی اومدیم بیرون  ولی برادرم چاقو گذاشت رو شکمش که یا شرایطو قبول کنین یا خودمو میکشم که ما قبول کردیم 

چه قلم زیبایی داری دختر، خوشحالم که دختر با شعوری هستی، ارزو میکنم هر روزت بهتر از دیروزت باشه وبتون ...

ممنونم لطف دارید❤️

اخی سلامت باشن واقعا این جامعه احتیاج داره به مردان شجاعی مثل برادر شما🥲

کاش منم میتونستم مثل شما خودمو نجات بدم:)💔

میتونی فقط باید خودت رو بیشتر از همه دوست داشته باشی

برو جلوی آینه نگاه کن کسی که اون طرف رو میخاد و کسی که شکسته شده هر دوتاش تویی و تنها کسی ام که میتونه از این حال نجاتت بده بازم تویی خوب تو اینه به خودت نگاه کن و به خودت قول بده که دیگه نمیزاری هیچکسی آسیبی به آدم توی آینه برسونه و دلش رو بشکنه