ما سه سال بود باهم بودیم الان رابطمو داشت کمی جدی میشد حالا یه هفته بود با من یه جوری صحبت میکرد منم دیگه طاقت نیووردم گفتم خب چته منم غرور دارم درست حرف بزن مگه بچه ای که هرچی میگم دو تا کلمه میگی فقط
گفت که خانواده مادری پدریم دعوا کردن باهم سر اینکه از جایی که شما هستین(شهرستانی که فامیل مادرش زندگی میکنن)دختر نگیرن از همه جا بلاکم کن بجز اون خطم که چیزی روش ندارم و سعی کن فراموشم کنی منم تلاشمو میکنم اگه شد بهت بااون خطم که بلاک نیست زنگ میزنم اطلاع میدم که چیشد
بعد گفتم خب چقدر این فرایند طول میکشه؟!
گفت نمیدونم یه ماه دوماه شیش ماه دوسال
منم بهش پیام دادم اکی من جوابی که میخاستم گرفتم
از این به بعد اگه خاستی دختری رو تو زندگیت بیاری اول مشکلات خانوادگیتو حل کن بعد برای زندگیت تصمیم بگیر ،اره زندگیت یعنی زندگی تو بدون من چون من دیگه هیچ تعلقی به تو ندارم به سلامت
بعد هم از همه جا حتی همون خطش که قرار بود خبر بده بلاکش کردم و از زندگیم انداختمش بیرون
و اگه یک درصد یه روزی برگرده یا جایی ببینمش دیگه برام غریبه س
من نه از اون دخترایی ام که با فکر تلافی کردن میان تاپیک بزنن نه از اونا که ادرس دعا نویس میخان برای بر گردوندن.
من معتقدم اگه کسی میخاد از زندگیتون بره باید همزاهیش کنید
این اقا کسی بود که من از پنج سالگی دوستش داشتم و سوم دبیرستان تا سال دوم دانشگاه باهاش تورابطه بودم
این اقا کسی بود که من دوسال سربازیش کنارش موندم
و تموم خاستگارای پولدارم با خونه و ماشین و حقوق های بالا رد کردم
منی که باهاش ساندویچ کثیف توی پارک خوردم و تا تونستم خودم خوراکیو غذا بردم که پیشرفت کنه و پول این چیزا نده اما هیچکدوم رو ندید
بنظر من کسی که دوستت داشته باشه یک روزم بدون تو دووم میاره اگه یک روزش شد یک هفته بدون دوستت نداشته.
منم خیلی دوشت داشتم بهش برسم اما وقتی خودش نمیخاد و بهونه میاره؟!
تاریخ ثابت کرده مردی اگر زنی رو عاشقانه بخاد براش همه کار میکنه از کندن کوه تا کشتن لشکر بحث با خانواده که چیزی نیست!
تو این شرایط فقط باید صبر کرد دست که میشکنه ۳ماه طول میکشه تا مثل قبل شه
پا که بشکنه بعضی وقتا تا شیش ماهم میره تو گچ تا مثل قبل شه این که دیگه دله!
فقط صبر لازمه،صبر و صبر...
نظر شما چیه؟
شما بودید چه تصمیمی میگرفتید؟
پذیرای انتقادات و پیشنهاداتتون هستم از قضاوت هاتون هم ناراحت نمیشم فقط چون دوستی نداشتم و میخاستم اینارو به یکی بگم که دلم سبک شه به شماها گفتم که جای خواهر های بزرگ و کوچک منید❤️