⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
مواظب باش پسره ول کن نیست هر بار بیشتر میخاد بعد مدتی می بینی دیگه سیراب شده میگه ما بدرد هم نمیخوریم
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
مثلا قبلا میگفتم ی ذره فلان جام درد میکنه سری منو میبرد دکتر الان ده بار بگم شاید ی فدات شم بگ فقط یا میگفتم فلان خوراکی رو اون موقع هوس کردم میگف دستم بشکنه چرا نگفتی بمیرم برات الان فقط میگ برات میگیرم یا شب بخیر نگف گرف خابید بدون منم با دوستش رفته گردش