2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟!چرا اخه؟!

اصلا لزومی نداره خوده این دستگاه ا برای جنین مضره. دکترا شک و تردیدای خودشونو رو مریضای بیچاره امتحان میکنن. من فشار خون بارداری داشم وکترم فرستادم متخصص قلب بعد توی مطب ازم اسکن و اکو انجام شد برای بچه هم فرستادن بیمارستان مفید. باور کن اینا خودشون بیشتر باعث آسیب و استرسه حیف که آدم بعدا متوجه میشه. هیچ مشکلی هم نداشتم

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

من تو گهواره خوندم خانوما با آنومالی انجام داده بودن و میگن زمان مناسبش ۲۲هفتس،ولی دکتر برای من ننوشته توی آنومالی ضربان قلب رو شنیدم ولی نگرانم ک واسم دکتر ننوشت دوس دارم اختیاری انجام بدم به نظرتون انجام میدن؟

من تو گهواره خوندم خانوما با آنومالی انجام داده بودن و میگن زمان مناسبش ۲۲هفتس،ولی دکتر برای من ننوش ...

اره خب اختیاری

باید بخوایم از دکتر زنانمون که معرفی نامه بده..

باید دکتر اطفال انجام بده

اخه به ضربان قلب نیست....

دوستم بچش از همه نظر اوکی بود تو دوران جنینی اما وقتی به دنیا اومد قلبش مشکل داشت 

درصورتیکه ضربانش نشون نمیداد

دکتر گفت کاش اکو کرده بودی که دهلیز و بطن و....چک میکردن

اره خب اختیاریباید بخوایم از دکتر زنانمون که معرفی نامه بده..باید دکتر اطفال انجام بدهاخه به ضربان ق ...

آها درسته من ازوقتی شنیدم آب رو آتیشم چون اصلا نمیدونستم باید اکو هم انجام بدیم درتعجب بودم ک چرا دکترم برام ننوشته از هوش مصنوعی پرسیدم نوشته بود برای همه خانومای باردار لازم نیس مگر آنومالی مشکلی داشته باشه یا بیماری پس زمینیه ای مادر باشه و اینجور چیزا،ولی به قول شما انگار انجام بشه خیال آدم راحت تره

آها درسته من ازوقتی شنیدم آب رو آتیشم چون اصلا نمیدونستم باید اکو هم انجام بدیم درتعجب بودم ک چرا دک ...

از یه طرفم میگم شاید توی آنومالی دکتری ک سونو انجام داده همه چیزو دیده باشه و چک کرده باشه ولی بازم نمیدونم🥲

از یه طرفم میگم شاید توی آنومالی دکتری ک سونو انجام داده همه چیزو دیده باشه و چک کرده باشه ولی بازم ...

والا من امروز نوبت دکترمه و قصد دارم انجام بدم

اما 24 هفته ام

امیدوارم دیر نباشه

اگه مشکل مالی نداری حتما انجام بده

والا من امروز نوبت دکترمه و قصد دارم انجام بدماما 24 هفته امامیدوارم دیر نباشهاگه مشکل مالی نداری حت ...

انشالله ک قلب نی نی سالموسلامت و بی هیچ عیبی باشه عزیزدلم انشالله بلا ازخودتو نی نی دورباشه

نه دیر نیست شنیدم ک الان زمان مناسبیه از۲۲هفته تا۲۴میشه انجامش داد

نه مشکلی نیس خداروشکر،پولش برام مهم نیس مهم سلامتی بچس حتما انجام میدم