2777
2789

سلام دوستان 

بچه ها من بیماری پانیک و عصبی دارم یعنی حملات عصبی و پانیک و استرس ... فوبیا ....

پنج سالی هست تحت نظر پزشک متخصص هستم و متاسفانه تا بهتر میشم تغییرات زندگیم باعث میشه بیماریم برگرده 

خلاصه ، چند روز پیش اوکی بودم حالمم خوب بود ولی با یکی از اعضای خانوادم که نمیخوام نام ببرم ، بحثم شد و دعوا کردم 

خیلی شخص مهمی برام هستند و دوستشون دارم 

خودمو کنترل کردم و بهشون بی احترامی نکردم چون واقعا از ته قلبم دوستشون دارم اما حرفاشون بدجور دلمو شکوند من پشت تلفن یهو دهنم خشک شد و اب خوردم ، حرفام از یادم رفت و یه لحظه انگار یه فشار بد و تیر وحشتناک از سرم گذشت ، خلاصه صحبتامون تموم شد، من حالم خیلی بد شد با خودم گفتم اوکیه و فقط حمله پانیکه ، که یهو خودمو تو آینه دیدم 😭😭وااااای دیدم کل صورتم خونیه حتی متوجه نشدم که خون دماغ شدم برای اولین بار تو عمرم ، آنقدر شدت داشت و لخته خون های زیادی از بینیم خارج شد 🥲 به نظرتون چرا اینجوری شدم دلیل خون دماغ برای اولین بار تو زندگیه چیه؟ 

حقیقت اینکه نتونستم به خاطر شرایطی که داشتم دکتر برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 😢  از شدت فشار عصبی خون دماغ شدی خدا رحم کرده بهت خون دماغ نمیشدی میزد سکته میکردی

دختر چرا اینقدر خودتو نگه میداری ناراحتیتو بروز بده

الان ناقص شده بودی همون شخص تا آخر عمر نگهت میداشت؟ جبران سلامتیت میشد؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الهی 😢 از شدت فشار عصبی خون دماغ شدی خدا رحم کرده بهت خون دماغ نمیشدی میزد سکته میکردیدختر چرا این ...

وااای دقیقا🥺 خدا رحم کرد ، مامانمم تا منو دید گفت اگر خون دماغ نمیشدی خطرناک بود 🥲 

مرسی عزیزم 🙏🏻🥺❤️

وااای دقیقا🥺 خدا رحم کرد ، مامانمم تا منو دید گفت اگر خون دماغ نمیشدی خطرناک بود 🥲 مرسی عزیزم 🙏🏻 ...

بیشتر مراقب خودت باش و قدر سلامتیت رو بدون 

این بدن دست ما امانته بعدا چجوری میخوای جواب پس بدی؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بخاطر فشار عصبی شدید خون دماغ شدی.اینکارو با خودت نکن وقتی دیدی بحث داره بالا میگیره بلاغاصله گوشیو ...

اره دقیقا🥲🙏🏻 متاسفانه موقع بحث و مشکلات همه چیو تو خودم میریزم و باعث میشه این اتفاق ها برام پیش بیاد🥺

مرسی عزیزم 🙏🏻 

بیشتر مراقب خودت باش و قدر سلامتیت رو بدون این بدن دست ما امانته بعدا چجوری میخوای جواب پس بدی؟

ممنون عزیزم ، نمیشناسمتون ولی با حرفاتون حالم بهتر شد ،انشالله خدا بهتون همیشه حال خوب بده 🙏🏻

اره دقیقا🥲🙏🏻 متاسفانه موقع بحث و مشکلات همه چیو تو خودم میریزم و باعث میشه این اتفاق ها برام پیش ...

هیچ چیزو هیچ کسی از سلامتیت مهم تر نیست. خدای نکرده اتفاقی واست بیوفته کسی بدردت نمیخوره. ب فکر خودت باش. دادو بیدادکن خودتو خالی کن و تا حدامکان ازین جور چیزا فاصله بگیر و همینطور از کسای ک حالتو بد میکنن دوری کن. سلامتی خیلی مهمه ک متاسفانه ماها دیرقدرشو میفهمیم وقتی ک اتفاقی میوفته واسمون

[QUOTE=390559612]هیچ چیزو هیچ کسی از سلامتیت مهم تر نیست. خدای نکرده اتفاقی واست بیوفته کسی بدردت نمیخوره. ب فکر خودت ...[/QUOTE مرسی دوست ناشناس من :) 

حرفاتون خیلی قشنگ بود ، واقعا ما دیر قدرشو میفهمیم🥲

ممنون عزیزم ، نمیشناسمتون ولی با حرفاتون حالم بهتر شد ،انشالله خدا بهتون همیشه حال خوب بده 🙏🏻

همیشه خوب باشی عزیزم خواهش میکنم محتاج دعاتونم