2777
2789

خواهرای عزیزم خواهش میکنم قسمتون میدم دعا کنید من فردا شرایط سفرم جور بشه برم کربلا دیگه فرصتی نمونده اربعین خیلی نزدیکه من تا حالا کربلا نرفتم دل تو دلم نیس خیلی وقته منتظر این سفرم خیلی مشکل دارم دلم شکسته 

خیلی وقت کمی مونده ...

خواهش میکنم التماس میکنم یه لحظه برام دعا کن قسمت میدم خواهر عزیز شدید محتاجم ب دعای شما 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏منم براتون دعا میکنم خواهرا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشااللهجور بشه عزیزم رفتی دعا کن تو دلی بسلامت به دنیا بیاد به حاجت هام برست تو رو خدا دعام کن😓🥺

الهی عزیزم تو دلی داری خوش ب حالت گلم انشالله ب حق جدم امام حسین سالم سلامت ب دنیا بیاد و ب همه حاجت هات برسی عزیزم 👩🏻‍🍼🤱منم عاشق نینی ام مادر شدن بهترین حس دنیاست

الهی عزیزم تو دلی داری خوش ب حالت گلم انشالله ب حق جدم امام حسین سالم سلامت ب دنیا بیاد و ب همه حاجت ...

عزیزم آزمایش ندادم هنوز اما مطمئنم هست وجودش و احساس می کنم انشاللهشما هم این حس و تجربه کنی و همه ی منتظر ها

ایشالا جور بشهههه به حق امام حسین🥲رفتی برا ماهم دعا کن

انشالله گلم ...حالا خدا کنه بشه چشم حتما دعاتون میکنم عزیزجان خواهشا برام دعا کن بازم خواهر اگه جور نشه واقعا خیلی خراب میشم از اول محرم تا حالا همش  دعا میکنم هرشب ب نیت کربلا رفتم روضه  از اول محرم تا حالا سیاهمو یک لحظه در نیوردم واقعا دلم شکسته 😔💔

عزیزم آزمایش ندادم هنوز اما مطمئنم هست وجودش و احساس می کنم انشاللهشما هم این حس و تجربه کنی و همه ی ...

انشالله ک عزیزم ازمایشت جوابش مثبت بشه خبر خوش داشته باشی گلم ...من خودم دخترم ولی خعلی بچه کوچولو دوس دارم انشالله هرکسی ک بچه دوس داره خدا بهش بده 💙💚💛🧡❤️🤍