2777
2789
عنوان

اگه از صاحب خانه پولمو بخوام قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 126 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فسخ کنم پولمو کلا نده چی.رهنو میگم

شما نمینویسی که فسخ کردم 

مینویسید با توافق فسخ شد

بعد اجاره نامه رو نمیدی کلیدم نمیدی میگی تخلیه میکنم پولمو بده 

همه این مدیریتهارو املاکی باید کنه 

شبتون بخیر

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
با معلومات کوچه بازاری همه شدن یک پا وکیل !!! طرف قرارداد رو به استناد عیوب بخواد فسخ کنه نمیتونه ضر ...

باز خوبه معلومات ما کوچه بازاریه مثل شما نیستیم که با معلومات زیر صفر برا پر کردن کیسه خودمون مشاور الکی بدیم از حرف زدنت معلومه که چند بار از کنار فضای دانشگاه حقوق رد شدی بعد اسم خودت رو گذاشتی وکیل و برای اثبات حرفاتم رو پست بقیه ریپ میزنی که مثلا بگی منم بلدم خوب اینجا طرف صحبت ما فقط استارتره اگه قصد کمک داری خوب بهش همینجا راه و چاره بده اگر نه ساکت باش تو تاپیکش جنجال درست نکن تا معلقشم کنن برو مشتریات رو از جای دیگه پیدا کن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بابا بسه دیگه.میگم پمپو مدیر ساختمون میبنده تا صدا نکنه بخوابه.

پس مقصر صابخونه نیست و شما باید از مدیر ساختمون شکایت کنی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

باز خوبه معلومات ما کوچه بازاریه مثل شما نیستیم که با معلومات زیر صفر برا پر کردن کیسه خودمون مشاور ...

بیخوابی به سرتون زده برید پستای زناشویی رو بخونید و نظر بدید توی مسائلیکه تخصصشرو ندارید اظهار نظر بیمورد نکنید

سواد که دارید من به استارتر هم گفتم تبرئی پروندش رو برمیدارم اصلا معنی تبرئی رو میدونید؟ 😂 در ضمن مراقب حرف زدنتون باشید یکبار دیگه به جامعه وکلا توهین کنید قانونی باهاتون برخورد میکنم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

من مراحلش رفتم دردسرش،زیاده

ی زاه میگم انجام بده

قبلش با املاک بینتون صحبت کن جریان بگو اگه نشد

اول برو شورا حل اخلاف شهرتون مخصوصا اگه شهر کوچیکیه یکم اه وناله قاطی حرفات کن و بگو نمیخام کار بدادگاه بشه شما یتماس بگیرین بیاد حرف بزنیم خودشون زنگ میزنن ک اگه بیاد حل بشه ک عالیه

2.میری دفتر هدمات قضایی میگی ی احضاریه برات بدن

ن شکایت ها احضاریه ک شما ب علت عدم امکان سکونت در خونه و سختی و... میخای فسخ کنی یا خونه تحویل بدی یا فریب در معامله و... 

اگه ثنا داشته باشه پیام براش میره و میترسه

اگه از این دوتا نشد برو برای شکایت

فقط نترس همین

20 روز بعد شکایت مارو خاستن شورا

ببین وکیل نگیر اصلا

محکم برو جلو

بیخوابی به سرتون زده برید پستای زناشویی رو بخونید و نظر بدید توی مسائلیکه تخصصشرو ندارید اظهار نظر ب ...

ولشون کنید به خدا من نمیدونم چرا من تاپیک زدم دوتا ادم عجیب امدن توی تاپیکم.فبل شمام یه اقایی امد خیلی عصبی بود .فکر میکنم شما خیلی خوب راهنمایی کردید من ازتون ممنونم .

بیخوابی به سرتون زده برید پستای زناشویی رو بخونید و نظر بدید توی مسائلیکه تخصصشرو ندارید اظهار نظر ب ...

خدا بیکارت کرده تو نی نی سایت میچرخی دونه دونه پستا رو میخونی ریپ مخالف میزنی من داخل تاپیک نیستم خانم پر مدعا لطفا ریپ نزن و اگرم زدی بزن من وقتم برام مهمه مثل تو بیکار نیستم 

من مراحلش رفتم دردسرش،زیادهی زاه میگم انجام بدهقبلش با املاک بینتون صحبت کن جریان بگو اگه نشداول برو ...

توی ذدب اهن کار میکنه مدیره.فکر کنم از ابروش بترسه و سریع اقدام کنه.اگه نشد چی کار کنم.

توی ذدب اهن کار میکنه مدیره.فکر کنم از ابروش بترسه و سریع اقدام کنه.اگه نشد چی کار کنم.

اینایی ک گفتم برای صاحب خونس

ولی قبل شکایت حتما ی احضاریه بده ک شکایت نباشه چون شکایت طولانیه

اگه طرف شغل دولتی باشه عالیع

ترس از کارش داره

اینایی ک گفتم برای صاحب خونسولی قبل شکایت حتما ی احضاریه بده ک شکایت نباشه چون شکایت طولانیهاگه طرف ...

اصفهانیه ودر ذوب اهن مدیره.این خونه رو در تهران واسه سذمایه گذاری خریده