2777
2789
عنوان

اگه از صاحب خانه پولمو بخوام قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 126 پست
برای اثباتش باید تامین دلیل کنی و کارشناس بیاد صورت برداری کنه

کارشناس ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح خواهد امد؟ ولی اینا پمپو مستقیم به کانال لوله اصلی اب شهری زدن و مخزن ندارن که این جرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقاضای پمپ ومخزن از روز اول داشنم به صاحب خونمم گفتم ولی سرکارم گذاشته.بعد گفتم نمیتونیپولمو با ۱ ...

خوب الان مشکل شما سر پمپ و مخزن هست و احتمالا با شکایت شما  صابخونه هزینه پمپ و مخزن رو بده چون از شما درخواست تخلیه خونه رو نداره به شما میگه بشین سر جات پول پمپ و مخزن رو میدم که اونم منوط به توافق ساکنان ساختمون میشه در آخر هم اگه تو قولنامه ذکر کرده باشه که پمپ و مخزن میگیره حرفت قابل استناده اگه مکتوب نشده باشه اصلا نمیشه روش حساب کرد

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

صاحب نونه گفت نمیتونی تخلیه کن .

خب راست میگه دیگه، شما به صاحبخونت بگو اوکی میخوام تخلیه کنم بیاید باهم بریم املاکی و پشت قرارداد بنویسیم که با توافق فسخ کردیم من تخلیه کنم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خوب الان مشکل شما سر پمپ و مخزن هست و احتمالا با شکایت شما صابخونه هزینه پمپ و مخزن رو بده چون از ش ...

در قرارداد نوشته با اب.خانه اصلا اب درست حسابی نداره.صاحب خونه گفت برات پمپ و مخزن کوچک میگیرم در صورت نبود اب ازش استفاده کنی.در قرارداد نوشته خانه با اب برق گاز.الان اب درست حسابی نداره

کارشناس ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح خواهد امد؟ ولی اینا پمپو مستقیم به کانال لوله اصلی اب شهری زدن و مخزن ند ...

خب حضوری برید اداره آب و اعلام کنید

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
این چی میگه 🤣🤣

تو چی میگی ؟؟؟چرا ریپ زدی کجای حرفم نا مفهوم بود دقیقا تو که ادعات میشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

تو چی میگی ؟؟؟چرا ریپ زدی کجای حرفم نا مفهوم بود دقیقا تو که ادعات میشه

با معلومات کوچه بازاری همه شدن یک پا وکیل !!! 

طرف قرارداد رو به استناد عیوب بخواد فسخ کنه نمیتونه ضرر و زیان بگیره؟!!!

گفتمخسارت پول اژانسو باربری باید بدی چون ملکت مطابق قراردادنیست

من بجاتون بودم  بیخیال این هزینه هم میشدم و همینجوری توافقی فسخ میکردم چون اگر شکایت کنید خیلی زمان میبره 

در قرارداد نوشته با اب.خانه اصلا اب درست حسابی نداره.صاحب خونه گفت برات پمپ و مخزن کوچک میگیرم در صو ...

عزیزم اینکه خونه آب نداره مقصر صابخونه نیست بلکه فشار آب پایین اومده و صابخونه میتونه ادعا کنه هیچ دخالتی تو قطعی آب نداره آخه مگه صابخونه فلکه آب رو بسته عزیزم میگم حالا که میخواهی شکایت کنی جوانب رو بسنج بعد اقدام کن که الکی وقت و پولت رو هزینه نکنی