2777
2789
برای روزی ک نیومده هنوز،،، روز مرگم ایشالا

نگو اینطور 

دیر یا زود هممون می‌میریم شتری هست در خونه همه میخوابه 

هیچکدوممون به خواست خودمون دنیا نیومدیم و محکومیم به زندگی پس چاره ای نیست که زندگی کرد اون مدلی که میخوایم 

میدونم سخته اما باید براش تلاش کرد که اگه نشد هم بگی من زورمو زدم و نشد 

حداقل حسرت نمیخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسن حس عجیبی بهم میده حس میکنم تبدیل به نفر دیگه شدم😂🤣تاپیکات باحالن دوست دارم اشی جون خودتم باحا ...

الان بقیه کاربرا فکر میکنن واقعا اسمت سوسنه😂😂

فدات عزیزم منم همینطور خوشحالم دوستی مثل تو اینجا پیدا کردم 

البته من تو فضای حقیقی خیلی باحال نیستم😁😔 

سوسن حس عجیبی بهم میده حس میکنم تبدیل به نفر دیگه شدم😂🤣تاپیکات باحالن دوست دارم اشی جون خودتم باحا ...

منم از مسئولیت وحشت دارم همش میترسم از پس زندگیم بدون خانواده بر نیام

الان بقیه کاربرا فکر میکنن واقعا اسمت سوسنه😂😂فدات عزیزم منم همینطور خوشحالم دوستی مثل تو اینجا پید ...

من معروف نیستم عیب نداره هرچی دوست دارن تصور کنند😂

چرا؟! مهم ذهن آدم است که باحال باشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

من خیلی وقتا با عکس مادر بزرگم حرف میزنم یا اون روزا میفتم میگم کاش یه بار دیگه اون روزا بیا آخ که د ...

ادم هایی که دیگه نیستن و چقدر خاطره داریم باهاشون 

کاش وقتی میرن خاطراتشون هم پاک بشه 

شبیه کارتون بچه رییس  

درستهحرفت درستهولی وقتی بچه بودم، امیدم به همین روزهایی بود که الان دارماز سن خیلی کم...خیلیا میگن ب ...

من درکت میکنم چون خودم متاسفانه بچه ای بودم که خیلی زود درگیر مشکلات بزرگتر ها شدم همیشه فکر میکردم بزرگ که میشم فلان میکنم بهمان میکنم 

الان هم مثل اسبی در باتلاق گیر افتادم