2777
2789
عنوان

همسری که قبلا نامزد داشته

202 بازدید | 26 پست

نمیدونم چرا بعد از یک سال هنوز با این موضوع درگیرم با خودم همش خودمو با اون نامزد قبلیش مقایسه میکنم هعی رفتار هایی که با اون میکرد رو با رفتار هایی که با من میکنه مقایسه میکنم استوری های چند سال قبلش رو دیدم چقدر براش استوری میزاشته اما واسه من یدونه گذاشته اونم انقدر بهش گفتم تا گذاشت 

شما میگید چیکار کنم شاید من طرز فکرم اشتباهه

شوهر منم داشته همش دختره رو میبرده بهترین کبابی شهرولی الان پول نداره نیمرو برا من بخرهبیخیال بابا

واقعا انقدر واست محم نیست یا خودتو میزنی به اون راه ترفندت رو به منم یاد بده ترو خدا پیر شدم انقدر با خودم و گذشته درگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا انقدر واست محم نیست یا خودتو میزنی به اون راه ترفندت رو به منم یاد بده ترو خدا پیر شدم انقدر ب ...

۸سال سر کوچکترین مسائل حرص خوردم

پیر شدم

مریض شدم

اون ب ت...خمشم نیس

یک ساله دیگه مهم نیس برام منم

هستم ولی خستم❤

نامزد سابق منم ازدواج کرده

خیلییی گیر میداد بهم

پیاده نمیزاشت تا سرکوچه تنها برم

یه عکس اینترنتی میزاشتم پروفم گیر میداد

ارایش میکردم گیر میداد

ی سری گفتم عکستو از پشت بزار پروفت،گفت نههه شناسایی میشم

حالا رفته یه عتیقه گرفته دختره با موهای باز پروفش عکس گذاشته و خودشم عکس دونفرشونو گذاشته پروفش🫤😐

خاستم بهت بگم ادما عوض میشن...

اونم شور و شوقشو از دست داده،مثل من.....(((::::

درکش کن

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

من نامزدم قبل من یه نامزدی سه چهار ماهه (عقد نبودن)داشته و اصلا برام مهم نیست،الان که این تاپیکو خوندم اصلا یادم اومد،چون که هرررر کسی بالاخره گذشته ای داره و شاید اگه عقد بودن و اسمشون تو شناسنامه هم بود مهم بود برام ولی الان میگیرم یه دوست دختری بودی که خونواده ها در حریان بودن تهش یه انگشتری پس دادن،که الان هم دوست دختر پسرا بهم حلقه میدن هم خونواده هاشون در جریانن هم همه جا با هم میرنو همه خاطره ای دارن ...پس سخت نگیر

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
۸سال سر کوچکترین مسائل حرص خوردمپیر شدممریض شدماون ب ت...خمشم نیسیک ساله دیگه مهم نیس برام منم

😥ولی من خیلی دوست دارم 

تحمل اینکه کارایی که با من تو نامزدی کرد با اونم کرده باشه بغل کردنا بوسیدنا احساس میکنم بوی اون ادم رو میده میخوام اونم مثل من اولین باری باشه که با یه دختر میره بیرون دستشو میگیره حساس شدم نسبت بهش وقتی یادش میوفتم از خودم از همسرم از اینکه قبول کردم این موضوع رو پشیمون میشم 

نامزد سابق منم ازدواج کردهخیلییی گیر میداد بهمپیاده نمیزاشت تا سرکوچه تنها برمیه عکس اینترنتی میزاشت ...

ولی اصولا همه ی مردای ایرانی اینجوری هستن نمیشه بگی یه مردی پیدا کنم آزادم بذاره کلا،بالاخره گیر میدن وای همینجورم که خودت میگی درست میشن باید صبوری کنی 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
ولی اصولا همه ی مردای ایرانی اینجوری هستن نمیشه بگی یه مردی پیدا کنم آزادم بذاره کلا،بالاخره گیر مید ...

اخه مگ میشع ی ادم شکاک درست شه؟

نامزد سابق منم ازدواج کردهخیلییی گیر میداد بهمپیاده نمیزاشت تا سرکوچه تنها برمیه عکس اینترنتی میزاشت ...

ولی من دلم کسی رو میخواست که واسه یدونه استوری گذاشت یدونه گل خریدن یه دقیقه زودتر از سرکار امدن زوق کنه دارم نسبت به این زندگی سرد میشم هزار تا کار کردم تا این زندگی رنگو بویی بگیره اما نمیشه

ولی من دلم کسی رو میخواست که واسه یدونه استوری گذاشت یدونه گل خریدن یه دقیقه زودتر از سرکار امدن زوق ...

منم با دومی این مشکلو دارم🫠

نه سفری،نه کادویی،نه گردشی،تفریحی و...

ولی مجبورم تحمل کنم چ

چون شوهردومه

من نامزدم قبل من یه نامزدی سه چهار ماهه (عقد نبودن)داشته و اصلا برام مهم نیست،الان که این تاپیکو خون ...

من ادمی بودم که نه پسری تو محله منو میشناخت نه پسر های فامیلمون حق داشتن اسم منو صدا کنن همیشه میخواستم با ادمی ازدواج کنم که مثل خودم بوده باشه این موضوع خیلی اذیتم میکنه