2777
2789
عنوان

به نظرتون به خالم چی بگم

181 بازدید | 12 پست

خالم پسرش ترازش ۱۰۳۰۰ شده احتمالا پزشکی در بیاد دو سه روز پیشقلمچی بهش زنگ زده بیا طراح سوال شو ساعتی ۵۰۰هزار هقته ای سه ساعت می ره . تا اینجاش عادیه هی خودشو خالم به مامانم می گفتن بزار بیاد بزار بیاد از اول تابستون تا الان می گن خیلی باهاش خوب کار می کنه و فلان بهش زنگ زدم گفتم خاله بهش بگو فردا یه دوساعت برای دو تا گفتار ژنتیک بیاد اومده باهام کار کرده خالم با یه لحن بد به مامانم گفته جلسه ۳۰۰ پسرخالم از اونور داد زد ساعتی ۳۰۰ :/ منو مامانم تو کنیم هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کنیم چیه 

خب پول زحمت شو میگیره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بجای پزشکی بفرستنش مدیریت اقتصادی 😁 با ۱۸ سال سن ماشالا کاسبی برای خودش ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کارشون زشت نبوده؟

اگه به اصرار خودشون اومدن چرا دیگه از زشت هم اونورتر 🤦 

ایندفعه همون سیصد بده بگو ساعتی سیصد مال مدرک لیسانس به بالاست نه بچه ی در انتظار نتیجه کنکور 😁 بگو ایشالا هر وقت آقا دکتر شد دقیقه ای سیصد بگیره ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦