2777
2789

من کتاب‌های ادبی میخونم معمولا 

اگه علاقه داری مقالات شمس و مثنوی معنوی قشنگن 

مسخ کافکا جالبه 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتابای توسعه فردی اخیرأ میخونم

انسان در جستجوی معنا

هنرشفاف اندیشیدن

آیین زندگی 

تکه های کل منسجم 

ایگو دشمن من است

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

رمان زیاد میخونم. چه ژانری دوس داری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من کتاب‌های ادبی میخونم معمولا اگه علاقه داری مقالات شمس و مثنوی معنوی قشنگن مسخ کافکا جالبه

اره بدم نمیاد 

حقیقتا تازه شروع کردم‌ کتاب خوندن رو ولی دوسش دارم 

خیلی نمیشناسم

اره بدم نمیاد حقیقتا تازه شروع کردم‌ کتاب خوندن رو ولی دوسش دارم خیلی نمیشناسم

مسخ رو بخون قشنگه 

یکم تخیلیه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

مرسی کدوم‌ قشنگتر بود؟

انسان در جستجوی معنا عالی بود هم زندگی قشنگی داشت هم دیدگاه نویسنده و قلمش خوب بود 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

قشنگاش چیا بودن؟

همه جوری خوندم

جنایی معمایی کتاب های فریدا مک فادن مثل بخش دی، هیچ وقت دروغ نگو و خدمتکار، سنگ کاغذ قیچی

عاشقانه کتاب بامداد خمار(حتما بخونش)، چشم هایش، دختری که رهایش کردی، مثل خون در رگ های من، ما تمامش میکنیم، بابا لنگ دراز و..

بهترین های روانشناسی هم تکه هایی از یک کل منسجم، نیمه تاریک وجود، انسان در جستجوی معنا و..

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱