2777
2789

اخیرا 

زیتون نوشته دیو اگرز رو خوندم عالیییی بود 

سو و شون سیمین دانشور خیلی خوبه 

بخش دی ژانر جنایی و جذابی داشت 

کتاب خانه نیمه شب هم عالییییی بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وقنی نیچه گریست طاعون کیمیاگر اثر مرکب چهار اثر از فلورانس الانم دارم بی حدومرز اثر جیم کوییک می خونم قدیم رمان خیلی می خوندم یادم نیست اسم هاشون

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در ضمن کتاب هاتونو میتوانید از دی جی کا الا با قیمت خیلی کم تر سفارش بدین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سینوهه پزشک فرعون نسخه بدون سانسور هم عالیه

اها بازم ممنون🥹

قربونت عزیزم❤️

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

خب چه سبکی رو دوس داری؟نویسنده مورد علاقت کیه؟من خودم دارم تذکره الاولیا رو میخونم یعنی شبا اگه چند ...

میشه در موردش یه توضیحی بدین ؟

میشه در موردش یه توضیحی بدین ؟

راجع به تصوف و عرفانه و از عارفای مختلف نوشته تو کتابش من با اینکه مذهبی نیستم ولی جذبش شدم چون بالا نوشته بودی میخوام حالم عوض شه من اینو پیشنهاد میدم 

اخیرا زیتون نوشته دیو اگرز رو خوندم عالیییی بود سو و شون سیمین دانشور خیلی خوبه بخش دی ژانر جنایی و ...

سووشون رو داشتم میخوندم که فیلمش اومد 

نمیدونم اثر فیلمش بود یا نه ولی حوصله خوندن بقیشو ندارم

وقنی نیچه گریست طاعون کیمیاگر اثر مرکب چهار اثر از فلورانس الانم دارم بی حدومرز اثر جیم کوییک می خون ...

مرسی 

کیمیاگر رو نصفه خوندم 

وای ای کاش بفهمم چرا تا نصفه میخونم بعد دیگه نمیخونم

یا یه مدت طولانی میگذره تا دوباره برم‌سراغ همون کتاب