2777
2789
عذر میخوام، جسارتا میتونم بپرسم چرا از وکالت انصراف دادید؟

چون در این شغل یا از اول وجدانت حساس نیست یا اگر هست انتخاب میکنی وجدانتو بکشی

اضطراب کاری بسیار بالاست و این روان و جسمتو فرسوده میکنه

به مرور زمان روی دیدگاهت اثر میگذاره و به سمت بدبینی هدایتت میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳۷ سالمه،کارمند شرکت خصوصی ام،

ببین‌الان برای اینکه‌خسته باشی خیلی زوده،من ۲۲ سالگی که فارغ التحصیل شدم زمین و زمان رو بهم‌دوختم‌برای کار،هریروز که بیکار تو خونه بودم‌اندازه یکسال پیر‌میشدم،البته اینم بگم شرایط نسل ما با شما فرق داشت،اون زمان‌متقاضی زیاد بود و کار کم،الان اینجور نیست خیلی طول میکشه تا یک جایگاه شغلی پربشه،نسل جدید مثل نسل قبل کم توقع نیست و حاضر نیستن باهر شرایطی کار کنه. اگر یه ذره همت کنی یه شغل خوب پیدا میکنی

درسته ک سال دیگه فقط از فرهنگیان معلم جذب میکنن؟؟

معلوم نیست والا 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
موفق باشی عزیزم چجوری میخای اون همه درسو دوباره بخونی کنکور بدی، سختت نیس؟

پیام نورم غیر حضوری میخونممم فقط در حد نمونه سوال شب امتحان پاسممم انصراف نمیدم 

فرقی نداره برا آزمون استخدامی باید کلی بخونییی 

رشته منم باید ارشد بخونی کلی کارگاه شرکت کنی کلی وقت و هزینه می‌خواهد آخرشم هیچی  کنکور بدم فکر کنم بهتر باشهه

حالا شانس خودم امتحان میکنممم قبولم نشدم نشدمممم همین رشته ادامه میدممم

۳۷ سالمه،کارمند شرکت خصوصی ام،ببین‌الان برای اینکه‌خسته باشی خیلی زوده،من ۲۲ سالگی که فارغ التحصیل ش ...

موفق باشی 

راستش ی هلدینگ هست ولی شرطش اینه حداقل 6 ماه کاراموز باشی تا بتونی استخدام بشی 

بنظرت برم؟ واقعیتش محیط کار با درسو دانشگاه فرق میکنه ولی خب سختیشم باید بکشی

نمیدونم ارزششو داره این همه مدت کاراموز باشم یا ن 

موفق باشی راستش ی هلدینگ هست ولی شرطش اینه حداقل 6 ماه کاراموز باشی تا بتونی استخدام بشی بنظرت برم؟ ...

شیش ماه چیزی نیست عزیزم، اگر موقعیتش خوبه و اینده خوبی داره حتما‌می ارزه،فکرشو کن اونجا رو نری برای اون شیش ماه برنامه خاصی داری؟

بعدش اینو بدون برای اینکه توی کارت خبره بشی و حرفی برای گفتن‌داشته باشی باید سالها به قول معروف خاک اون کارو بخوری،دوره ببینی ،مطالعه کنی ،صرف مدرک دانشگاه برای اینکه توی یه شغل موفق بشی کافی نیست،

شیش ماه چیزی نیست عزیزم، اگر موقعیتش خوبه و اینده خوبی داره حتما‌می ارزه،فکرشو کن اونجا رو نری برای ...

اخی چقد حرفات به دلم نشست🫠

مرسی ازت 

اره از چند نفر پرسیدم گفتن دل دل نکن موقعیتش خوبه.. 

اخی چقد حرفات به دلم نشست🫠مرسی ازت اره از چند نفر پرسیدم گفتن دل دل نکن موقعیتش خوبه..

قربونت،موفق باشی،به نظر من هم از دستش نده،همیشه همچین فرصتایی گیر نمیاد،اگر شرایط و اینده ش خوبه حتما برو