2777
2789

دوساعت شهرامون فاصله داره 

فردا شوهرم میاد شهر ما ک پسفردا جهازمو ببریم خونمون 

قرار بود از طرف ما فقط منو مامانم و داداشم بریم خونه بچینیم 

از طرف اونا مادرشوهرم و خواهر شوهرم بیان�🙏🏻 

اما چتر روز پیش شوهرم سر طرز برگزاری مراسم و دعوت گیری مهمونا با خانوادش بحثشون میشه سر اینکه مراسم عروسی بلید تو شهر ما برگزار شه نه اونجا 🤏🏼

همه ایتا در حالیه ک ما حرفا و تصميماتمون رو اریبهشت خانوادگی جمع شدیم دور هم و گرفتیم و قرار شد چون عقد شهر اونا مراسم گرفتیم عروسی تو شهر ما باشه و اوناهم قبول کردن

ولی این ۲۰ روز اخری حرفشون عوض کردن 😵‍💫😵‍💫

و شوهرم بابت همین بحث کرده باهاسون 

چون صفر تا صد هزینه مراسم با خودشه 

اوناهم میخواستن زنگ بابای من بزنن سوهرم گفته بود اگر زنگی ب خانواده زنم زدین و آبروم بردین خودتون میدونید آتیش میز نم همه چیو 😬

حالا خودش میگه مامانم اینا رو من نمیارم خونم که بچینن و جهاز ببینن 😕🫸🏼

منم نگرانم بابت بحثی ک داشتن چشم بد منو برداشته باشن 

با من سنگین باشن 

البته اصلا سابقش نداریم تو این ۱ سال ک ب مشکل بخوریم با مادرشوهر و خواهر شوهرم رابطمون محترمانس

خودمم امشب زنگ زدم به مادرشوهرم ک فردا نگه عروسم زنگی نزد بگه جهازم آماده هس ی احترامی سرش گذاشته باسم 

که در دسترس نبود

ی پستی هم صبحی اینستاگرام به خواهر شوهرم فرستادم همیشه در جواب.ی چیزی بغیر از لایک کردن میگفت 

الان فقط لایک کرده 

بنظرتون با این اوصاف

فردا زنگ بزنم در حد احوالپرسی یا نه ؟🫶🏻❤️

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بخیر کنه عزیزم 

این ماه خیلی سنگینه

توی محرم عقد میشه کرد اما صفر چون سنگینه هیچ کاری نمیشه کرد

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

قبل هر چیزی صدقه بده اخه تو صفر اونم ده روز اول چه وقت جهاز بردنه

شرایط ایجاب کرده بعدش باید برم دانشگاه دارم امتحاناتم شروع میشه 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خدا بخیر کنه عزیزم این ماه خیلی سنگینهتوی محرم عقد میشه کرد اما صفر چون سنگینه هیچ کاری نمیشه کرد

شرابطمون ایجاب کرد عزیزم الان ببریم 

چون بهدش من امتحانات دانشگاهمو دارم وقت نمیکنم 

عزیرم وقتی جهزیه رو اناده مردی لیست اماده کردید ک پای اون لیست رو باید داناد و چنتا بزرگتر امضا کنن ...

لیست آماده نیکنم حتما 

مرسی عزیزم