2777
2789
عنوان

کیست مویی لیزر یا جراحی باز و کدوم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست
اونیکه گفتم ۵ سانت قطر داشت تو مدت کمی آبش کرد مال تو کجاته؟

دنبالیچه 

قطرشو نمیدونم پاتولوژی ندادم ببینم چه اندازه ای هست از داخل ولی از روی سطح پوستم حالت یه جوش گوشتی نیم سانتیه ظاهرش

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوید رو پودر میکنید روزی دو بار هر بار یک قاشق یا تو آب حل میکنید یا تو ماست کم چرب میخورید

تا چه مدت؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
شوید رو پودر میکنید روزی دو بار هر بار یک قاشق یا تو آب حل میکنید یا تو ماست کم چرب میخورید

جالبه فکر نکنم امتحانش ضرری داشته باشه👍🏻

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
همون از رو سطح پوست حساب میکنن

آهان

مالا من خیلی کوچیکه اما امونمو بریده

ولی خب بیگدار به آب نزنید حواستون باشه شوید چربی سوزی شدید داره و ممکنه باعث افت قندتون بشه اگر لاغر ...

مرسی از راهنماییتون الان که لازم ندارم چند سال پیش کیست داشتم رفتم از عطاری یه پماد دست ساز گرفتم یه هفته زدم کامل تخلیه و خوب شد و حتی تو بارداریم برنگشت. نمیدونم اون پماد چی بود گفتم شاید همینه که دیدم نه این خوراکیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.