تنهای_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2582 عنوان کیست مویی لیزر یا جراحی باز و کدوم دکتر 135 بازدید | 25 پست من تهرانمدکتر جلال اخوان مقدم و دکتر سارا اکبرنژاد جراحی میکنندکتر علی آریایی و دکتر زهرا سعادتی با لیزر انجام میدن عملوشما تجربه ای داشتید با این پزشکا؟نظرتون کدومه؟چه روش جراحیو پیشنهاد میکنین باز یا لیزر؟ من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒 1404/05/13 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iran_sarboland عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2618 عزیزم چند روز شوید درمانی کن کسی رو می شناسم بدون عمل خوب شد
تنهای_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2582 عزیزم چند روز شوید درمانی کن کسی رو می شناسم بدون عمل خوب شد گلم من زودتر میخوام از شرش راحت شمپدرمو درآوردهاین روشا وقت و حوصله میخواد من اونقدرا تایم ندارممرسی از پیشنهادت❤️ من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12851 فرقی نداره کیست مویی شایعه سخت نگیر به هردوروش جواب می ده
تنهای_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2582 فرقی نداره کیست مویی شایعه سخت نگیر به هردوروش جواب می ده اخه هم میخوام تمیز برداره که یه تیکه ش نمونه باز عود کنه یه مدت دیگه هم اینکه جاش نمونه من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
mandana79 عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4550 من همسرم داشت جراحی باز کرد گفت احتمالا لیزر بازگشت داره یک ماه مراقبت کردیم خوب شد زودتر عمل کن تا راحت شی من شهرستانم جراح عمومی عملش کرد
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 12488 عزیزم چند روز شوید درمانی کن کسی رو می شناسم بدون عمل خوب شد منم موافقم
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12851 اخه هم میخوام تمیز برداره که یه تیکه ش نمونه باز عود کنه یه مدت دیگه هم اینکه جاش نمونه جراحی کن برای جاش ترمیم کننده تجویز می کنن
تنهای_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2582 من همسرم داشت جراحی باز کرد گفت احتمالا لیزر بازگشت داره یک ماه مراقبت کردیم خوب شد زودتر عمل کن تا ... ببخشید میپرسم جای جراحی مونده؟آخه میگن جاش میمونه با عمل بازو باز عذرمیخوام میپرسم خیلی بزرگ بود کیستشون؟برای من روی سطح پوستم شبیهه یه جوش گوشتی نیم سانتیه من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21449 عزیزم چند روز شوید درمانی کن کسی رو می شناسم بدون عمل خوب شد چه جوریه فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تنهای_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2582 جراحی کن برای جاش ترمیم کننده تجویز می کنن بله حتمامرسی بازم❤️ من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
iran_sarboland عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2618 ببخشید میپرسم جای جراحی مونده؟آخه میگن جاش میمونه با عمل بازو باز عذرمیخوام میپرسم خیلی بزرگ بود کیس ... اونیکه گفتم ۵ سانت قطر داشت تو مدت کمی آبش کرد مال تو کجاته؟
تنهای_اصیل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2582 ایشالله سلامت باشی ممنونم همچنین شما🌱 من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒