2777
2789

دوستان من دانشگاه امیر کبیر کامپیوتر میخونم رتبه ۱۰۰ کنکور بودم کلی زحمت واسه زبان خوندن کشیدم

دیشب خونه فامیلمون مهمونی بود ریختن سرم برو شوهر کن از اونور شوهر خالم میگف اره از درس هیچی در نمیاد 

خالم میگف مهاجرت پول میخواد بابای پولدار میخواد تو نداری هیچکدوم برو شوهر پولدار کن بچه دار شو 

گفتم من علاقه ای ب شوهر و بچه ندارم 

گفت اره همین فرمون برو جلو ببین ب کجا میرسی پشیمون میشی 

خود خالم هیچ هنری جز زاییدن نداشته دوتا بچه شیرخواره داره اختیار ۴ هزار تومن پول تو زندگیش نداره واسه تولد مادر بزرگم میخواستیم کادو بگیریم میگف من نمیتونم اینقدر پول بگیرم از شوهرم

هدف من مهاجرته واسه دکترا ب امریکا

ولشون کن

کلا بعضی از خانومای متاهل احساس میکنن فقط اونا که ازدواج کردن خوشبختن جالا زندگیشون هر جوری که باشه و بقیه هم حتما باید ازدولج کنن وگرنه امتیاز این مرحله رو از دست میدن 

شوهر کن دیگه هیچ ماری نکن از نظرشون بهترین لایف استایل و داری

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راس میگن 

بروشوهرکن

درسته فقر و نداری و اعصاب خوردی و قسط وبدهی و جنگ روانی ودخالت خانواده شوهر و اجاره خونه و قسط عقب مونده و حسرت وآزادی و همهههه اینارونداری

عوضش شوهرداری😂😂

عزیزم فقط حسودیه.

مواظب باش لطمه نزنن ب درست.

من یه ادم کنج خونم بدون هیچ‌هنر. این حرفای فامیلت جز حسودی چیزی دیگه نیست.

من ب حالت غطبه میخورم خوش برسعادتت برای منم دعا کن

لایک نکن خیرشو ببینی

عزیزم ببخشید بی ربط میپرسم

تو دانشگاه چ درسایی بهتون میدن خلاصه میتونی بگی ؟

مثلا مفاهیم شبکه یا دیتا بیس و...رو بهتون گفتن؟

زبان انگلیسی ک تو دانشگاه یاد میدن ب درد کامپیوتر و مثلا خوندن ارور ها میخوره؟ یا فقط چرت و پرت یاد میدن 

ایول بهت

منم مثل تو عاشق درس خوندنم‌ و فامیلا هی بهم میگن از کنکور هیچی در نمیاد برات 

ببخشید یه سوال داشتم اگه دوست داشتی جواب بده ❤️

من خیلی دوست دارم مهاجرت کنم ولی تحقیق کردم با رشته های تجربی نمیشه 

به نظرت صلاحه بیام کنکور ریاضی بدم و با زیر شاخه های رشته ریاضی مهاجرت کنم ؟ 

❤️🦋

با فامیلات کار ندارم اما عنوانت خوب نیست شوهر کوفت نیست خیلیم خوبه وقتی همراه و رفیق داری!

مگه هرکی با سواده شوهر اخ و پیفه منم فوق لیسانس دارم بهترین ارگان شاغلم اما هم‌بچه دارم هم شوهر بسیار خوب..‌جوری حرف نزنید که فقط افراد بی سواد برا ازدواج ساخته شدن و چیزی جز ازدواج نسیبشون نمیشه☺️سواد که فقط درس خوندن نیست که تا شعور حرف زدن نداری