2777
2789

بعد شوهرم گفت آره والا آدم به عشقش نرسه داغون میشه چند سال یادش نمیره بعد یادمه بهم گفت قبلاً عاشق شدم طرف بهم محل نمی‌داده من التماسش میکردم بعد وقتی ازدواج کردیم گفت اون عشق نبوده حالا عاشق توام ولی الان یه جوری با حسرت می‌گفت آدم نرسه داغون میشه حق داره حس کردم اصلا عاشقم نیست و دروغ میگه 

بیخیال 

حالا بشینی به این چیزا فکرکنی چی میشه مگه؟

زندگیتون رو کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلاق بگیر 😑😑😑😑😑😑😑

عزیزم خودت طلاق بگیر

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
آخه انگار دوسم نداره به نظر شما مردی که زنشو دوست داره دست روش بلند میکنه

نمیدونم 

این میتونه مشکل شخصیتیش باشه 

الان شما گیر دادی به اون علاقش به جای اینکه این مدل رفتارش رو درست کنی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آخه انگار دوسم نداره به نظر شما مردی که زنشو دوست داره دست روش بلند میکنه

مردی که دست بزن داره با هرکس ازدواج کنه کتکش میزنه حالا اگه با اون دختره  ازدواج میکرد بازم روش دست بلند میکرد بشین زندگیتو بکن به گذشته شوهرت فکر نکن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اخه با یه حسرتی این جمله رو گفت من حسم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه

ولش کن

شایدم واقعاحسی داشته وتموم شده شایدم تموم نشده

مهم اینه شرایط زندگی تو اینه

اصلا کسی تو زندگیش قبلا عاشقم نبوده بعد از ازدواجم ممکنه دلش بلرزه به کسی جز خانمش یا همسرش دل ببنده

عین تاپیک خانما که گفته همسرش به خیانتش اعتراف کرد و گفته برو دیگه نمیخامت!

با این چیزا به خودت استرس نده

درکت میکنم حس خیلی بدیه،منم با یکی داشتم آشنا میشدم یهو گفت عاشق یکی بودم خدای روی زمینم بوده😐بعد مدتی شستمش  

یه حوری پشیمون شد که بر اثر ناراحتی و حرص یه حرکتی زد کلیه اش خراب شد و اومدن یقه منو گرفتن چرا بهش جواب منفی دادی ک اینطوری کنه منم گفتم برین یقه خداشو بگیرین من چکارش دارم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟