2777
2789
عنوان

خیلی پوستم خرابه چه کارکنم

210 بازدید | 17 پست

روی پیشونیم جای چندتا چروکه روی صورتم جای چندین جوش حفره شده هرجا میرم بهم میگن پوستتت خوب نیست منافذ پوستم هم بازه

اصلا هیچ چی به صورتم نمیزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوستم تو این شرایط باشه 

یه شوینده سراوی 

یه ابرسان لورال

یه تونر قرمز لورال

یه ضدافتاب راندلب 

و یه سرم نیاسینامید اوردینری میگیرم 

بخصوص سرم اوردینری که معجزه ست اصلش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من پوستم تو این شرایط باشه یه شوینده سراوی یه ابرسان لورالیه تونر قرمز لورالیه ضدافتاب راندلب و یه س ...

بلد نبودم از روی مارک هاتم بخونم

خب من پوست چرب حساسی دارم این مارک ها خوب برام 

جای فرو رفتگی جوش هامو چه کنم ؟

برای چروک پیشونی اگه سنت می خوره بوتاکس کن کلا صاف می شه من خودم اینکار کردم 

برای منافظ باز هم کرم هست و راه های درمانی تهاجمی که من توصیه نمی کنم 

من خودم هفته ای از یخ استفاده می کنم و مرتب پوستم تمیز نگه می دارم 

بلد نبودم از روی مارک هاتم بخونمخب من پوست چرب حساسی دارم این مارک ها خوب برام جای فرو رفتگی جوش هام ...

فرورفتگی معمولا اگه عمیق باشه درمان خاصی نداره

شاید سابسیژن که پزشک انجام میده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چروک پیشونی بیشتر به دلیل حرکات عضلانی مثل بالا بردن ابرو کم‌آبی پوست کمبود رطوبت نور خورشید و افزایش سنه.

جای جوش و حفره‌ها اسکار آکنه وقتی جوش عمیق باشه و دستکاری شه جای فرورفته میذاره. منافذ باز بیشتر به خاطر چربی زیاد پوست یا کاهش کشسانی پوست اتفاق میفته.پاک‌کردن آروم روزی دوبار با یه شوینده ملایم نه صابون معمولی پوستت رو تمیز کن.مرطوب‌کننده یه مرطوب‌کننده سبک بدون چربی بزن حتی اگه پوستت چربه.ضدآفتاب خیلی خیلی مهمه هر روز رفتی بیرون بزن.لایه‌برداری ملایم هفته‌ای یک تا دوبار مثلا سرم حاوی AHA یا BHA که کمک می‌کنه پوستت بازسازی بشه.صبر هیچ محصولی فوری جواب نمیده. حداقل ۳ ماه مداومت می‌خواد.برای چروک پیشونی: سرم حاوی رتینول یا نیاسینامیدخوبخ میخای زود جوابده بوتاکس برای حفره‌های جوش لیزر میکرونیدلینگ یا پیل شیمیایی حرفه‌ای بهترین نتایجهارو میده ولی باید پیش دکتد پوست بری.برای منافذ باز: اسید سالیسیلیک BHA یا نیاسینامید کمک میکنه. ببین اسی جوش‌ها رو دستکاری نکن. از اسکراب‌های خشن استفاده نکن. معجزه از هیچ کرم گیاهی فوری یا ماسک خونگی عجیب نخواه جواب نمیدهه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢