وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
بلد نبودم از روی مارک هاتم بخونمخب من پوست چرب حساسی دارم این مارک ها خوب برام جای فرو رفتگی جوش هام ...
فرورفتگی معمولا اگه عمیق باشه درمان خاصی نداره
شاید سابسیژن که پزشک انجام میده
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چروک پیشونی بیشتر به دلیل حرکات عضلانی مثل بالا بردن ابرو کمآبی پوست کمبود رطوبت نور خورشید و افزایش سنه.
جای جوش و حفرهها اسکار آکنه وقتی جوش عمیق باشه و دستکاری شه جای فرورفته میذاره. منافذ باز بیشتر به خاطر چربی زیاد پوست یا کاهش کشسانی پوست اتفاق میفته.پاککردن آروم روزی دوبار با یه شوینده ملایم نه صابون معمولی پوستت رو تمیز کن.مرطوبکننده یه مرطوبکننده سبک بدون چربی بزن حتی اگه پوستت چربه.ضدآفتاب خیلی خیلی مهمه هر روز رفتی بیرون بزن.لایهبرداری ملایم هفتهای یک تا دوبار مثلا سرم حاوی AHA یا BHA که کمک میکنه پوستت بازسازی بشه.صبر هیچ محصولی فوری جواب نمیده. حداقل ۳ ماه مداومت میخواد.برای چروک پیشونی: سرم حاوی رتینول یا نیاسینامیدخوبخ میخای زود جوابده بوتاکس برای حفرههای جوش لیزر میکرونیدلینگ یا پیل شیمیایی حرفهای بهترین نتایجهارو میده ولی باید پیش دکتد پوست بری.برای منافذ باز: اسید سالیسیلیک BHA یا نیاسینامید کمک میکنه. ببین اسی جوشها رو دستکاری نکن. از اسکرابهای خشن استفاده نکن. معجزه از هیچ کرم گیاهی فوری یا ماسک خونگی عجیب نخواه جواب نمیدهه
ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢