2777
2789
عنوان

شمالی هابیان

78 بازدید | 14 پست

میخام بیام سمت رشت گیلان تالش چ جاهایی پیشنهادمیدین برای تفریح؟

الان هوا چطورع؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا گرمه نیای داغون میشی ما خودمون هفت غروب ب بعد میریم بیرون.حتی کوه هم بری از گرما میپزی.بشین زیر ...

جدی فکر میکردم هوا خوب باشه اصلا الان بارون نیست؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

وای گیلان اولسبلانگاه ماسال 🥲

هوا چطوره عزیزم؟دوست عزیزم گفتن گرمه من باکلی امید میخاستم بیام ک

افتضاح گرم و شرجی

ممنونم عزیزم پس باید تایم سفرم رو بندازم شهریور

الان باید ییلاقات رو انتخاب کنید مثل جاده اسالم ب خلخال.ییلاقات اولسبلنگاه و جاهای مرتفع

ممنونم ک نظر دادی

ما مازندرانیم.خیلی خیلی گرمه.خودمون هم زیاد بیرون نمیریم.

این روزا بارون نمیاد؟

نه اصلا وحشتناک گرمه بخدا.ما جمعه ییلاق هم رفتیم همه سوخته بود سبزه ها خاک شده بودن

مرسی ک وقت گذاشتی پس ان شاالله شهریور میام مهمون شهرتون میشم🥰