2777
2789
عنوان

تولدمه امروز🙂❤️

67 بازدید | 0 پست

و اما باز هم اون تاریخ از روز ، ماه و سال فرا رسید...

تاریخی که هر سال ب من یادآور این میشه ک ی سال دیگه تونستم بجنگم ، تلاش کنم و زنده بمونم...

وقتی ب سال قبل این موقع مینگرم و غرق در افکارم میشم ب این پی میبرم ک تا چ حد درس گرفتم ، یاد گرفتم و در آخر منجر ب تغییر من شد...

واقعیتش چنین روزیو زیاد باور ندارم چون معتقدم هر روز ، هر بار زمین میخوری و دست رو زانو های بی جونت میگیری بلند میشی گریه می‌کنی، حسرت میخوری و در نهایت مجبور ب گذر روز ها و ادامه دادن زندگی میشی...

امسال هم با تمام پستی بلندی ، شادی و ناراحتی ، موفقیت و شکست ، برد و باخت تونستم ۳۶۵ روز رو با تمام خوشی و ناخوشی پشت سر بزارم...

و اما حالا از امروز ی دفتری رو دارم با ۳۶۵ برگه ک توی هر کدوم میتونم اونجوری ک دلم میخواد بنویسم و رقم بزنم..!

مجدد زندگی میکنم ، تحمل میکنم و نفس میکشم در کنار عزیزانم و در راسته خواسته هام تلاش میکنم...

جوری که انگار دوباره متولد شده باشم ، دیگه نمیخوام هر کسیو رفیق صدا کنم،هر کی تا هر چیزی گفت مهر و محبتمو ب پاش بریزم و قلبمو از سینه در بیارم و تقدیمش کنم ، ..

دیگه نمی‌خوام...

نمیخوام مهر ، محبت ، عشق و علاقم ، قلب و عقلمو ، شعور و شخصیتمو و اهدافمو از همه مهم تر وقت و زمانو ب پای افراد و یا چیزای بیخود بریزم و هدر بدم! 

در نهایت مث هر سال مصمم تر گام برمی‌دارم به سمت اینده ای مبهم و بهتر سراسر موفقیت؛  از کجا معلوم شاید ورقه های امسال جور دیگه ورق خورد ؛)

۱۴۰۴/۵/۱۳

00:00

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤