بماند چقدررر اخلاقای گوه داره چقدر بهم خیانت کرده چقدر عذابم داده. حالا هم سربچها داغونم کرده. همیشه روانشناس ها میگن تو تربیت بچه پدر ومادر باید حرفشون یکی باشه. شوهر من برعکسه. صدبارم بهش گفتم فایده نداره. بچها ۲۴ ساعته گوشی دستشونه. هیییچ کاری انجام نمیدن. نه غذا میخورن که باید خودم سرسفره قاشق بکنم دهنشون چون با گوشی سرسفره بازی میکنن وقتی هم دعواشون میکنم شوهرم میگه اه اه انقد غر نرن چقد گیری بزار خودم بهش غذابدم تو تنبلی میگم بابا بچه ۱۰ ساله مگه من یا تو باید بهش غذا بدیم ؟ خودش دسته خره پس؟؟ یا الان یک هفتس پسرم حموم نرفته یک ساااااعته دارم میگم پاشو برو حموم گوش نمیده همش اون گوشی لامصب دستشه. هی زبون درازی میکنه فوش میده میگه نمیرم. شوهر بی مصرفمم هی میگه بابا جان میبینی چقد مادر بدی داری چقدر غر میزنه. 😭از بس پشت بچهاس اونام شیر شدن حرفامو گوش نمیدن زبون درازی میکنن. الانم دارن سه تایی در مورد من حرف میزنن که من یه آدم بداخلاق غر غرو و گیرم.
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه نمیکنم. از گشنگی بمیرن هم نمیدم دیگه. شوهرم از همون موقع داره میگه تا ایراد داری غر میزنی فلانی ...
محلش نده جوابش هم نده یبار برای همیشه جدی بهش بگو
اینو میگم تا همیشه تومغز نداشتت فرو کن من دیگه نه غذا به بچه ۱۰ ساله که باید مستقل باشه و تو داری لوس بارش میاری میدم نه کاراش میکنم خودت میدونی و بچت کارت به من نباشه و تمام دیگه جوابش نده
حالا شوهر من دیگه از اونطرف بوم افتاده همش میگه به بچها سخت بگیر بگو کارا خونه بکنن دیشب سر پسر ۷ سالم که نمیتونست بند کفش ورزشیش ببنده اینقد غر زد که این چرا نمیتونه ببنده دیگه من امروز نشیتم بهش یاد دادم میگه گوشی میدی دستشون بیچارشون میکنی تا یه حرف زشت بزنن میگه خانم حواست هست دارن چی میگن جریمش کن خییییلی سخت میکیره به بچها مدرسه ها شروع بشه من بیچارم الان تابستون همش میگه چرا کتاب نمیخونن کتاب بگو بخونن
بچه من میره نون میگیره امروز خودش رفته آرایشگاه این چ وضعشه بنظرم یا شوهرت درست حسابی صحبت کن حالیش ...
منم همینو میگم. ۱۰ سالشه. باید کلی کمک من کنه. نه اینکه لقمه بزارم دهنش و حمومش کنم و مشقاشو بنویسم. بخدا فقط و فقط گوشی دستشه. هیییچ کاری نمیکنه. میخوام ادبش کنم شوهرم پشتش در میاد که چیکار داری بچه رو. تو فقط بلدی گیر بدی. تو فقط بلدی غر بزنی. آخه کدوم بچه ای با ۱۰ سال سن سر سفره دراز میکشه گوشی به دست بعد لقمه بزاری دهنش. بخدا حتی دستشویی میره به خودش زحمت نمیده بشینه همون جوری سرپا کارشو میکنه آبم نمیریزه. باید پشت سرش برم تمیز کنم. حالم داره ازش بهم میخوره. چه آرزو ها براش داشتم.
از بعد خیانت شوهرم و لو رفتنش کلا بچهام خیلی ضربه خوردن.
شوهرم چون لو رفته بود و نمیخواست گردن بگیره تو خونه جلو بچها همش منو میزد فوش بد میداد مثلا ج ن د ه. خار مادرتو .... ک ی ر م تو ......کلا حرمتا شکست. بچهام از همون موقع بی ادب شدن و لجباز. الانم طرف باباشون هستن چون میبره براشون خوراکی میخره یا بیرون میبره گول میخورن. خدا لعنتش کنه کل زندگیمونو داغون کرد.
منم همینو میگم. ۱۰ سالشه. باید کلی کمک من کنه. نه اینکه لقمه بزارم دهنش و حمومش کنم و مشقاشو بنویسم. ...
دقیقا انگار داداش کوچیک منو توصیف کردی. ما اختلاف سنیمون زیاده و یه داداش بزرگتر هم دارم. مامانم همیشه میگه سر شما باباتون خونه نبود بخاطر همون درست تربیت شدین، اینو باباتون پررو کرده. دقت که میکنم دقیقا همینه. مامانم هم خیلی میگفت پدر و مادر باید حرفشون یکی باشه اما خب نبود. الآن منم داداشم رو میبینم و فقط حرص میخورم. هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد. دلم برای خودم و داداشم هم میسوزه که چقدر بابام زندگی رو به ما سخت میگرفت، اما به این یه ذره بچه آزادی بیحد و مرز دادن. ما تا دیپلم بگیریم گوشی نداشتیم، این بچه از قبل مدرسه رفتن گوشی دستشه. کلاً اعتدال تو کارشون نیست، فقط افراط و تفریط.
گوشیشو خاموش کن وقایم کن اصلا هم گردن نگیر گوشی خودتو هم دم دستش نذار چون ممکنه تلافی کنه
حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بیحجابی و بدحجابی میمیرد، و بستگان او را در قبر میگذارند و روی آن زن را با خشت و خاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان میخندند و میگویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک میکرد و به گناه میانداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را میپوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم میشوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم