2777
2789
عنوان

چقدر زندگی با ادم بی سواد وبی فرهنگ سخته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 168 پست
بنظرم چند روزی ولشون کن برو پیش خانوادت یا مادر قاطعی باش گوشی ازشون بگیر فحش دادن زبون درازی کردن ق ...

امتحان کردم من گوشی ندم شوهرم میده بهشون 😭

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

خودتو ازشون محروم کن تا قدرتو بدونن شما آدم بداخلاق غرغرو غذا نپز چند ردز برا خودت برو تفریح

درسته. برن بمیرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار شوهرت خیلی اشتباهه ولی شما هم داری اشتباه میکنی بچه ۱۰ ساله دیگه نیاز نیست بگی برو حموم یا غذا ...

خب مشکل اینجاس من غذا ندم شوهرم بهش میده. یا من گوشی ندم شوهرم میده.  هرررررچی میگم داری بد میکنی در حقش حالیش نیس

امتحان کردم من گوشی ندم شوهرم میده بهشون 😭

من اگه شوهرم بده ک البته شوهر من با‌گوشی دست بچه خیلی محالفه 

اگه بده هم‌گوشی از دستشون میگیرم بچها میندازم تو اتاق میگم‌حق نداری تا ۱۰ دقیقه بیرون بیای زیون درازی کرد در و کوبید بازم محلش نمیدم تا ۱۰ دقیقه

قشنگ یه هفته قهر کن برو،غذا پیدا نکنن بخورن حالشون جا بیاد اونموقع قدرتو بدونن

کجا برم. از خانوادم دورم ۱۲ساعت

کجا برم. از خانوادم دورم ۱۲ساعت

ماشین بگیر برو پیششون.به شوهر و بچه هاتم نگو‌ حالشون بیاد سرجاشون

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من اگه شوهرم بده ک البته شوهر من با‌گوشی دست بچه خیلی محالفه اگه بده هم‌گوشی از دستشون میگیرم بچها م ...

شوهر من اصلا اینجوری نیس. سریع صداشو میبره بالا کتکم میزنه میگه داری بجه رو اذیت میکنی

خدا نکنه. خودش کلی عذابم داده سر خیانت هاش. حالا نوبت بچهای

انشالله که بچهات صالح بزرگ بشن 

بفکر خودت باش عزیزم روحیت داغون شده اونا رو ولشون کن بفکر خودت باش غذا هم تو نده دهنشون بزار خودش ۱۰ بار ک داد خسته میشه کارا بچهاتم نکن شوهرتم خسته میشه دیگه بچه خودش مجبور بکنه بفکز خودت باش که هیچکس بفکر تو و روحیت نیست 

یکی از دلایلی که بچه تو روی پدر مادر وایمیسه حرمت شکنی زن و شوهر جلوی اوناست.. رفتار اونارو دیدن که دیگه حساب نمیبرن

یکیم همین پشت هم نبودن زن وشوهر هستش 

پس اینکه شما ارتباطت رو هر روز بدتر میکنی با همسرت گرچه خب حق داری دلت شکسته و اذیت شدی ولی به ضرر خودتم هست چون تربیت بچه ها رو تحت تاثیر قرار میده ، ارامش خودتم بدتر گرفته میشه