2777
2789
عنوان

چقدر زندگی با ادم بی سواد وبی فرهنگ سخته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3538 بازدید | 168 پست
گوشیشو خاموش کن وقایم کن اصلا هم گردن نگیر گوشی خودتو هم دم دستش نذار چون ممکنه تلافی کنه

اصلا گوشی نداره. براش نمیگیرم. گوشی خودم و باباشو برمیداره

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کردم که این شد. امشب دیگه بریدم. نمیتونم ببینم بچم جلو چشام اینجوری تربیت بشه. دلم میسوزه. بچه من ...

میفهمم چه عذابی میکشی ولی اونم همینو میخواد به جای داد و بیداد با بچه هات کنار بیا حداقل وقتی شوهرت هست اصلا باهاشون بحث نکن،پسرت بزرگه باهاش صمیمی شو بکو پدرت دلسوزت نیست البته زیادع روی نکن بچه گناه داره 

دقیقا انگار داداش کوچیک منو توصیف کردی. ما اختلاف سنی‌مون زیاده و یه داداش بزرگتر هم دارم. مامانم هم ...

دقیقا. تربیت بچه بااااید دست مادر باشه. پدر هم باید پشت مادر باشه نه اینکه بچه رو پررو کن. اصلا ناراحت نباش. خیلی هم خوشحال باش که درست تربیت شدی 

اصلا گوشی نداره. براش نمیگیرم. گوشی خودم و باباشو برمیداره

پس تو گوشیتو قایم کن بذار باباشو ذله کنه تا حساب کار دستش بیاد

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
میفهمم چه عذابی میکشی ولی اونم همینو میخواد به جای داد و بیداد با بچه هات کنار بیا حداقل وقتی شوهرت ...

منم به پسرم حق میدم. زود عصبی میشم. دست خودم نیس. تقصیر این شوهر اشغالمه. بهم خیانت کرد بخاطر بچهام موندم ولی اعصاب و روانم داغون شد

پس تو گوشیتو قایم کن بذار باباشو ذله کنه تا حساب کار دستش بیاد

من که نمیدم ولی باباش میده. هررررچی میگم نده گوش نمیده. از الان میره کالاف بازی میکنه معتاد شده. یه فوش هایی یاد گرفته که نگممممم. 

چرا جون و اعصاب تو میذاری برای اینا تنها راهت همینه یه مدت اصلا کاری نداشته باشی بهشون به هیچ عنوان

اره.  فک کنم دارم خودمو الکی خسته میکنم. من فقط دوس ندارم مثل باباش بار بیاد فردا دختر مردمو بدبخت کنه 

دقیقا. تربیت بچه بااااید دست مادر باشه. پدر هم باید پشت مادر باشه نه اینکه بچه رو پررو کن. اصلا نارا ...

کاش خدا خودش همه‌شون رو به راه درست هدایت کنه. من یه جورایی جای مادرشم، دست خودم نیست نگران میشم بابت آینده‌اش. 

کاش خدا خودش همه‌شون رو به راه درست هدایت کنه. من یه جورایی جای مادرشم، دست خودم نیست نگران میشم باب ...

حق داری. 

منم به پسرم حق میدم. زود عصبی میشم. دست خودم نیس. تقصیر این شوهر اشغالمه. بهم خیانت کرد بخاطر بچهام ...

حق داری ولی اگه صلاحشون و میخوای اول به خودت مسلط شو و با آرامش و دوستی بچه هات و جذب کن نذار به قصدش که خورد کردن توه برسه میدونه رو بچه ها حساسی عمدی اونا رو طرفت کرده 

حق داری ولی اگه صلاحشون و میخوای اول به خودت مسلط شو و با آرامش و دوستی بچه هات و جذب کن نذار به قصد ...

باشه ممنون. خدا الهی لعنتش کنه. الهی تیکه تیکه هاشو واسم بیارن. حروم زاده رو که از هر راهی میخواد منو عذاب بده