2777
2789

کاش من بمیرم راحت شم از دست شوهرم .

بماند چقدررر اخلاقای گوه داره چقدر بهم خیانت کرده چقدر عذابم داده. حالا هم سربچها داغونم کرده. همیشه روانشناس ها میگن تو تربیت بچه پدر ومادر باید حرفشون یکی باشه. شوهر من برعکسه. صدبارم بهش گفتم فایده نداره. بچها ۲۴ ساعته گوشی دستشونه.  هیییچ کاری انجام نمیدن. نه غذا میخورن که باید خودم سرسفره قاشق بکنم دهنشون چون با گوشی سرسفره بازی میکنن وقتی هم دعواشون میکنم شوهرم میگه اه اه انقد غر نرن چقد گیری بزار خودم بهش غذابدم تو تنبلی میگم بابا بچه ۱۰ ساله مگه من یا تو باید بهش غذا بدیم ؟ خودش دسته خره پس؟؟ یا الان یک هفتس پسرم حموم نرفته یک ساااااعته دارم میگم پاشو برو حموم گوش نمیده همش اون گوشی لامصب دستشه. هی زبون درازی میکنه فوش میده میگه نمیرم. شوهر بی مصرفمم هی میگه بابا جان میبینی چقد مادر بدی داری چقدر غر میزنه. 😭از بس پشت بچهاس اونام شیر شدن حرفامو گوش نمیدن زبون درازی میکنن. الانم دارن سه تایی در مورد من حرف میزنن که من یه آدم بداخلاق غر غرو و گیرم. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

آخه این بچه چشم به هم بزنم بزرگ شده اون وقتم من باید دهنش غذا بزارم یا حمومش کنم ؟؟ کی میخواد یاد بگیره پس. 

صب بیدار میشه گوشی برمی‌داره تا دقیقا ۲شب. اعتراضم میکنم شوهرم میگه تو روانی و غر غرو هستی 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش خیلی تحفه س بچه هارم شبیه خودش میکنه؟ شوهرتو ول کن فعلا ، با بچه هات صمیمی شو وگرنه رفته رفته ب ...

دقیقا از همین میترسم. داره شبیه خودش میکنه اونارم 😭

بچهام خیلی بی تربیت شدن. بهم فوش میدن. ادا در میارن. حرفمم گوش نمیدن

رفتار شوهرت خیلی اشتباهه ولی شما هم داری اشتباه میکنی بچه ۱۰ ساله دیگه نیاز نیست بگی برو حموم یا غذا دهنش بذاری خودت بخور وجمع کن دو زوز بهش غذا نده مگه میشه گرسنه نشه حموم بالاخره کثیف میشه میره گوشی هم اگه اختیار داری سربه نیست کن اصلا پیداش نکنه

قشنگ یه هفته قهر کن برو،غذا پیدا نکنن بخورن حالشون جا بیاد اونموقع قدرتو بدونن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا از همین میترسم. داره شبیه خودش میکنه اونارم 😭بچهام خیلی بی تربیت شدن. بهم فوش میدن. ادا در می ...

نه نه اشتباه نکن ، هر مادری قلق بچشو بلده سعی کن بهشون نزدیک بشی اوایل شاید اذیت بشی ولی دلسرد نشو نذار ایندشون خراب شه

🤍🌱

بنظرم چند روزی ولشون کن برو پیش خانوادت 

یا مادر قاطعی باش گوشی ازشون بگیر فحش دادن زبون درازی کردن قاطع جوابشون بده  فقط در صورتی که رفتی حموم ساعت میزارم یکساعت با گوشی بازی کنی شوهرتم هر چی گفت جوابش نده 

همش کوتاهی شوهرتخ

اون منو مقصر میدونه. 😭😭😭

کف پاهای پسرم عین زغال سیاهه. یک ساعته دارم نازش میکنم برو حموم. هی میگه نمیرم. آخرم دعوامون شد.  شوهرم گف هر وقت میام خونه باید صدای تو رو تحمل کنم.  😭چیکار به بچه داری