2777
2789

صددرصد خونه ...........آدم اختیارش دست خودشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایطش رو داری خونه بگیر . خوابگاه حیلی بده اعصاب فولادی میخواد . ولی خواهشا همخونه نگیر اصلااااا . بیچاره میشی باید کلفتی اونم بکنی 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

استارتر ببخشید اینجا میپرسم. جوابمو نمیدنمیتونم توی دبیرستان رشته ی حسابداری بخونم، بعد برا کنکور، ک ...

با هر رشته ای هر کنکوری میتونی بدی

مثلا من انسانی بودم میخوام کنکور تجربی بدم

من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید

من خوابگا رو ترجیح میدادم

چون تو دانشگا بود برا مسیر اذیت نمیشدم

برا سلف اذیت نمیشدم

اونایی خونه بودن همش درگیر سرویس و غذا بودن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

من دوتاشم دوره دانشجویی رفتم خوابگاه بهتره کلی خاطره برات میمونه امنیتش بیشتره اگه یه طوری شه اطرافت هستن کمک برسونن خونه تنهایی سخته با همخونه ام نمیشه ساخت ..همخونه من که همش شبا میرفت خونه دوس پسرش منم تا صب چاقو تیز میکردم از ترس..

به نظر من خوابگاه واسه کسی که تازه میخاد بره دانشگاه خیلی بهتره خیلی از اونایی که خونه میگیرن همون ترم اول خراب میشن اگرچه خابگاهیام خراب میشن ولی خب کمتر چون یکم محدودیت دارن😂