بدون اینکه همسرتون بیاد میرید خونه ی اقوام همسرتون یا نه؟ من اوایل میرفتم بعد که بهم گفتن تو زن داداش مایی خواهر ما که نیستی دیگه نرفتم مامانم غر میزنه میگه برو ولی من تنهایی نمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
نه البته رفتارشون بنده خدا ها خیلی خوبه اما تنهایی رفتن رو دوست ندارم همش کلافه و معذبم
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸