2777
2789
عنوان

شما بدون همسرتون خونه ی خواهرشوهر میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 38 پست
دقیقا خیلی ناراحتم کردن منم دیگه نرفتم ولی یکیشون واقعا خانمه

بهتر عزیزم خودشون شر خودشونو کم کردن از زندگیت . حالا انگار ماها چقدر مشتاق دیدنشونیم ک خودشون میگیرن . منم فقط خواهر شوهر بزرگم خیلی خوبه بقیشون انگار ارث باباشون خوردم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر عزیزم خودشون شر خودشونو کم کردن از زندگیت . حالا انگار ماها چقدر مشتاق دیدنشونیم ک خودشون میگیر ...

منم سه تا دارم یکیشون عالیه یکی هم خوبی داره هم بدی ولی امان از بزرگه بعد جالبه وقای تنهاییم متلک میپرونه وقتی کسی باشه اصلا سمت آدم نمیاد قشنگ طوری رفتار میکنه که انگار با کسی کار نداره 

منم سه تا دارم یکیشون عالیه یکی هم خوبی داره هم بدی ولی امان از بزرگه بعد جالبه وقای تنهاییم متلک می ...

آخ آخ ازین آدمای دورو انقد بدم میاد . تو هم وقتی تنهایین انقد با خنده و شوخی تیکه بارش کن که محو شده تو افق 

چقدر قشنگ و درست گفتن زن داداشی خواهرشون که نیستی

هم اونا معذب هستن هم خودت 

مادرت خیلی صلاحت نمیخواد میخواد بی‌حرمت بشی البته شاید بنده خدا مادرت متوجه این موضوع نیست 

هرجا سمت فامیل شوهر میری باید با شوهرت بری 

مگه یه موقع مهمونی صرفا زنونه باشه و رسما دعوتت کرده باشن یا عیادت خانم بری همراه دوسه نفر بعدم برگردی خونه خودت 

چقدر قشنگ و درست گفتن زن داداشی خواهرشون که نیستیهم اونا معذب هستن هم خودت مادرت خیلی صلاحت نمیخواد ...

نه جانم خودشون دعوت میکردن بعد یه جا که کمک خواستم گفتن شما زن داداش مایی خواهر ما که نیستی 

درضمن مادر من یکی از بهترین مادرهای دنیاست و همش به خاطر احترام به همسرم میگه که بهتره بری خونشون قطع رابطه نکن و.... اونا اگر معذب می‌بودن غلط میکنن دعوت کنن

آخ آخ ازین آدمای دورو انقد بدم میاد . تو هم وقتی تنهایین انقد با خنده و شوخی تیکه بارش کن که محو شده ...

من بعدا یادم میاد که چی باید بگم همونجا فقط مثل خنگا نگاه میکنم

من بعدا یادم میاد که چی باید بگم همونجا فقط مثل خنگا نگاه میکنم

😅 دقیقن منم همینجوریم . وقتی میام خونه تا یکماه تو فکرم باهاشون دعوا میکنم