2777
2789

همسرم خیلی باهام خوب و اوکیه

هیچ مشکلی اصلا باهم نداریم

همیشه مهربون و حامی بوده

الان چند وقته  همش تصور میکنم اگر رفتارش باهام خشن بود چقدر برام جذاب تر بود مثل رمانایی که تو نوجونی میخوندیم

مهربونیه زیادش داره دلمو میزنه

تا الان اصلا همچین فکرایی سراغم نمیومد 

اما چند وقته دلم میخواد مثلا بهم زور بگه 

یا مثلا یه دعوا داشته باشیم سرم داد و بیداد کنه

یا اینکع خیلی عذر میخوام دلم رابطه جنسی خشن میخواد 

اما همش مثل ساحل اروم میمونه

حتی بیخود بخوام بهش گیر بدم و دعوا راه بندازم میاد ارومم میکنه گل و شیرینی و کادو میده تا ارومم کنه

اما جدیدا این حسا همش داره اذیتم میکنه

بچه هم نیستم۳۴ سالمه

همسرم ۴۸

یعنی خودمو بکشمم نمیتونم دعوا راه بندازم که عصبیش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان ها واقعی نیستن، تو واقعا نمیدونی اون چیزی که میخای چجوریه، بعضی وقت ها اون چیزی که میخای برات خوب نیست، به نفع تو نیست، من خودم ازدواج اولم کابوس بود، همیشه دعوا همیشه فریاد، منم تقریبا هم سن خودتم، دنبال این چیز ها نرو

لطفا به جای خوشی زده زیر دلت راهکار بدین

خوب رابطه خشن دلت میخواد گرایش داری به این نوع رابطه دیگه 

خیلیا اینجوری ان 

باهاش در میون بزار . بزار تو رابطه این حست ارضا بشه تا این حس و توی خارج رابطه جن.سی نداشته باشید خدای نکرده ممکنه صدمه بزنه