2777
2789
عنوان

واسه خاطر ی عروسک لبوبو بزنم بچمو بکشم چی میگین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 152 پست
والا خب عصابمو بهم ریختن یکی اومده میگه بزن دهنش پره خون بشه ،ولی نخر بچه ۴ ساله رو اخه 😑

منم پسرم دو ماه گیر داده بود توالت فرنگی اسباب بازی می‌خوام. اینقدر گریه میکرد که نگو.

برای کادو تولد پنج سالگیش خریدم. اما بهش گفتم دیگه اصلا نمیتونی ازم اسباب بازی بخوای اگه برات توالت فرنگی اسباب بازی خریدم.

بعدش هر وقت اسباب بازی میخواست میگفتم نه. برات توالت فرنگی اسباب بازی خریدم و دیگه نباید بهونه بگیری. و دیگه بهونه نگرفت برای خریدن اسباب بازی

قبلش هر هفته برای یک اسباب بازی جدید بهانه می‌گرفت خیلی وحشتناک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهههه رتگی در اومدد؟؟؟ من از بچت با این سنم بیشتر ذوق زده شدم براش خریدی منم خونه عروسکی بچگیم میخواستم برام نخریدند الان که بزرگ شدم ولی حسرت داشتنشو دارم هنوز /:

دختر. خورشیدم... با افتخار

چهههه رتگی در اومدد؟؟؟ من از بچت با این سنم بیشتر ذوق زده شدم براش خریدی منم خونه عروسکی بچگیم میخوا ...

آبی

🥲🥲🥲😂😂

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

بابا این عروسک چیه چی داره بخدا من توی سایت فهمیدم همچین چیزی وجود داره و اصلا هم ازش خوشم نیومد

بچه نمیفهمه ک میخاد

بچه ۴ ساله ، از کجا میدونس لبوبو چیه؟چطور به عقلش رسید قهر کنه غذا نخوره!

چرا نفهمه واااا🙄🙄

۴ سال و نیمشه 

دخترم باهوشه

شاید بخندی ولی من به این بزرگی آرزوم عروسک سالیوان بخرم با همین لبو بو حیف پول ندارم

خودم عاشق سالیوان بودم ۴ ملیون دادم خریدم😂😂