2777
2789
عنوان

خداکجایی

441 بازدید | 69 پست

دندونم یهودردگرفت بدجورتحمل کردم ازبس دردش زیادبودچشام قرمزشدازدردگفت چته گفتم دندونم پرده گفت چرازودترنگفتی برات قرص بیارم گفتم اون موقع دردنمیکردگفت بروابنمک قرقره کن رفتم آب‌نمک قرقره کردم فایده نداشت اومدم پیشش باتموم در خندیدم نامهربونی گفتم عزیزم میشه برام قرص بیاری داروخونه سرکوچه س  یهویه مشت زدتوصورتم 😭شوکه شدم قلبم بینیم گوشم چشمم کل یه سمتم بشدت درد گرفت رفتم آبسرد خوردم کمی بهترشم

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناهم چیه خدایاپونزده سال ازدواج کردم هروزبتیدمنوبزنه سرچیزای علکی منی که بابام اشکامومیدیداتیش می‌گرفت منی که تاحالاهیچکس سرم دادنزده چرااااادوست دارم برم یه جااینقدجیغ بزنم گریه کنم گریه کنم خالی خالی شم خدایاحقم نبوده خونه دارم نه زندگی نه وسایل نه هیچ برشکست شدتوخیابون باهاش بودم قدم به قدم دوماه تموم توخیابون کناردریاخوابیدم باهاش 😭😭😭

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

آخه چرا مگه مرض داره ؟ همینطور یهویی مگه میشه ؟

اره بخدا همیشه همینجوری مثلاسربچه دادمیزمه لیوان شیشه ایی پیشش بودخواست پرت کنه رو دخترم گفتم نه عزیزم تورخداگفت تودخالت نکن اینقدگرفت منوزدبخداکل بدنم کبوددستام کمرم چذابه کدامین گناه کجابرم میگه هرجا بری می‌کشمت بری خونه خانوادت قهریابخوای جذاشی آتیش میزنم خونتون رو

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

گه خورده مگه شهر هرته غلط کرده نره خر برو دادگاه درخواست طلاق بده هیچ گوهی نمیتونه بخوره پدرسگ بیشرف ...

دخترام عزیزم میبرتشون من بدون بچه هام میمیرم 😭😭😭

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

روانی هست و دادگاه قشنگ طلاق میده بچه هاس هم بده به خود بی شرفش

میترسم بکشه بچه هارو اگه واقعا تعادل داشت بچه هارو میدادم ولی میبینم وقتی عصبی میشه میزنتشون

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی