2777
2789
عنوان

خداکجایی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 69 پست
یادته گفتی دورازجون میخواستی یواشکی قرص بدی بخورن .شیطونو با یا. خدا از خودت دورکن همین ترفندارو برا ...

من اصلابش غرنمیزنم اصلاخودش همیشه میگه بهترین زنی هستی که دیدم توکل زندگیم اینقدازم تعریف می‌کنه همیشه ولی عصبی که بشه دیگه هیچکس ونمیشناسه تانزنه وفحش های زشت نده راحت نمیشه

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

چشمت پرنور گلم .الهی بیای همینجا خبرای خوب از رفتارو زندگیتون بگی❤️

انشالله عزیزم آرزومه بخدامن توسوییت زندگی میکنم خونه ندارم حتی پول نداریم خونه اجاره کنیم سوییت اجاره کردیم هفتگی یکبارم اعتراض نکردم کفشم بعددوسال پاره شدبس نگفتم یروزاتفاقی نگاه پاهام کردگفت کفش نداری گفتم پاره شده این دمپایی بهتره راحتم باهاش خم شد پاهام بوسیدگفت توفرشته ایی نه زن ولی قدرنمیدونه 

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برای به ف ا ل 380میکیره چه خبر . من دارم بدم اما نمیتونم اعتماد کنم معلومه خیلی پولکی هست

اینودوستام برام فرستادن میگن خیلی ارزون میگیره وخیلی کارش عالیه +98 905 830 1208

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی