2777
2789

خواهش میکنم در حقم خواهری کنید دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم خیلی میترسم اگه دوس داشتین سوره انشقاق رو بخونید 

ان شاءالله که خدا حاجت دلتون رو روا به خیر کنه همیشه دلتون شاد باشه 

وهرکی منتظربچه اس خدا زود زود دامنش رو سبز کنه

۱۰۰ صلوات برات

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.اتفاقی تاپیکتونو دیدم ..از زایمانتون راضی بودین... سز بودید یا طبیعی چن هفته بودین میشه ا ...

سلام گلم

۴۰هفته و۶روز رفتم بیمارستان درد نداشتم با امپول فشار زایمان کردم تقریبا زایمانم سخت بود

سلام گلم۴۰هفته و۶روز رفتم بیمارستان درد نداشتم با امپول فشار زایمان کردم تقریبا زایمانم سخت بود

بسلامتی عزیزم منم فردا میشم ۳۹هفته خدا خدا میکنم دردم بگیره تموم شه بره ..اخه اولی رو ۴۱هفته و ۴روز با امپول بدنیا اوردم نمیخوام مثل اون بشه خسته شدم

بسلامتی عزیزم منم فردا میشم ۳۹هفته خدا خدا میکنم دردم بگیره تموم شه بره ..اخه اولی رو ۴۱هفته و ۴روز ...

سلامت باشی عزیزم 

ان شاءالله که دردت میگیره و کار به امپول فشار نمیکشه

از دکترت بپرس شیاف گل مغربی استفاده کن میگن برای نرم شدن رحم عالیه

زایمان قبلی رفتم بیمارستان ۷سانت دهانه رحمم باز شده بود انقد زایمان راحتی داشتم توکلت به خدا باشه ان شاءالله که زایمان راحتی داشته باشی 

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله که دردت میگیره و کار به امپول فشار نمیکشهاز دکترت بپرس شیاف گل مغربی است ...

خداکنه واقعا

منم قبلیو با دهانه رحم صفر اوردم اصلا باز نشده بود

عزیزم قدم نورسیده مبارک ببخشید شما یه تاپیک گفتید نیسان دارید خاستم بدونم درامدش خوبه ؟ میشه باهاش پ ...

ممنون عزیزم

تو این اوضاع فک نکنم با در امد نیسان بشه خونه خرید مگه اینکه خورد خورد طلا بخرین بعد از یه مدت بفروشین ان شاءالله صاحب خونه بشین

ما خودمون زمین داشتیم خونه ساختیم