2777
2789
عنوان

چرا از زندگی خسته می شویم

150 بازدید | 16 پست

چرا گاهی اوقات از این دنیا از آدمهاش از همه چیز خسته میشیم ؟از دورویی آدمها ،از تهمت و دروغ و کلاهبرداری از هم دیگه /خودخواهی ،بی تفاوتی خلاصه از همه چیز خسته میشیم ؟

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اگر میخوایم ت این دنیا یه زندگی و یه اعصاب آروم داشته باشیم

یابید مثل همین آدما باشی 

یا هرکی هرچی بهت میگه و هر بلایی سرت میاره آخرش به یه ورت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبح بخیر، واقعا پست قشنگ و عالی هست 

وجود آدمای سمی تو زندگی باعث ایجاد تنش خستگی بی تفاوتی وعدم پیشرفت میشه،مشکل اصلی اینه که آدما بجای اینکه سرشون تو زندگی خودشون باشه همیشه تو زندگی دیگران سرک میکشن وهمیشه درحال کنترل و قضاوت همدیگه هستند

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اگر میخوایم ت این دنیا یه زندگی و یه اعصاب آروم داشته باشیمیابید مث ...

اصلا به نتیجه حوبی نرسیدی یعنی اگه همه دزد باشن باید مثل اونا باشی؟؟ هرکسی میتونه مسیر زندگیشو به درستی انتخاب کنه،سعی کن از آدمای سمی منفی نگر حسود اهل قضاوت و تخریب کردن دیگران دوری کنی، سبک زندگی و افکار ونگرشت تغییر بده،خودت از چیزای بد دور کن زندگیت آروم وقشنگ میشه 

یعنی الان بیشتر شماها اوضاعتون اوکی هستش بعد از زندگی خسته نشدین خوش به حالتون من که دست به هرکاری م ...

آدم طوری آفریده شده که حتی از خوشی وحال خوب خسته و زده میشه و سعی کن هرکاری میکنی قبل از اینکه به نتیجه برسی اونو با هر کسی مطرح نکنی، چون بیشتر اطرافیان دوست ندارن پیشرفت کنی اونم بخاطر حسادت و کمبودهایی که دارن، حتی برای کمک کردن زیاد از خودت مایه نزار چون بعضیا اصلا لایق کمک نیستن 

سلام صبح بخیر، واقعا پست قشنگ و عالی هست وجود آدمای سمی تو زندگی باعث ایجاد تنش خستگی بی تفاوتی وعدم ...

درسته مهم تر اینکه آدمای سمی همیشه انرژی منفی به من القاء میکنند 🍃🍃🍃

آدم طوری آفریده شده که حتی از خوشی وحال خوب خسته و زده میشه و سعی کن هرکاری میکنی قبل از اینکه به نت ...

چقدر درست صحبت میکنی من اینقدر اشتباه میکنم زود اعلام میکنم میخوام چیکار کنم بعد تمام نقشه ها نقش بر آب میشه /آره من خیلی دلسوز هستم با محبت بیش از حد به طرف باعث اذیت خودم میشم بخاطر اینکه من فک میکنم همه من خودم هستن در حالیکه مشکل دار هستن 🎄🍃🌧

درسته مهم تر اینکه آدمای سمی همیشه انرژی منفی به من القاء میکنند 🍃🍃🍃

میدونی صادقانه شخصیتت درحال تکامل ورشد هستش تجربه های زندگی باور ودرکت بیشتر کرده دیگه تحمل آدمای منفی وسمی نداری بخاطر همین انرژی منفی میگیری😔

چقدر درست صحبت میکنی من اینقدر اشتباه میکنم زود اعلام میکنم میخوام چیکار کنم بعد تمام نقشه ها نقش بر ...

ممنونم🙏🏼سعی کن دیگه هیچی نگی چون دیگران ایده ها و افکار مثبتت رو میبرن،دلسوزی بدترین نقسی که تو وجود آدماست بجای دلسوزی باید همدردی بکنی همین 

میدونی صادقانه شخصیتت درحال تکامل ورشد هستش تجربه های زندگی باور ودرکت بیشتر کرده دیگه تحمل آدمای من ...

فقط اینها ببینن حالم خوبه میان انرژی منفی وارد میکنن بعد غمگین میشم 🍃🌧

بعدش شما با همه اینجور با ادیبات صحبت میکنید آدم پیش شما معذب میشه 🌧

ممنونم🙏🏼سعی کن دیگه هیچی نگی چون دیگران ایده ها و افکار مثبتت رو میبرن،دلسوزی بدترین نقسی که تو وج ...

آره نوعی دزدی افکار و ایده ذهنی محسوب میشه کاش من تو زندگی ام گرفتار اینجور آدمای سمی نبودم ای کاش زندگی بهتری داشتم 🍃🌧

فقط اینها ببینن حالم خوبه میان انرژی منفی وارد میکنن بعد غمگین میشم 🍃🌧بعدش شما با همه اینجور با اد ...

چشم سعی میکنم ساده تر  دوستانه تر صحبت کنم که دیگه معذب نشی🙏🏼🙏🏼

آره نوعی دزدی افکار و ایده ذهنی محسوب میشه کاش من تو زندگی ام گرفتار اینجور آدمای سمی نبودم ای کاش ز ...

الان هم زندگی قشنگی داری فقط بیشتر توجهت به منفی هاست 

بعدش زندگی آروم وخوب و حال بد هست، من حاضرم باهمه گرفتاریها وخستگی جسمی و دلشکستی بهترثابت کنم زیباترین زندگی داری