2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین بگم امروز چی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیانت دیدم تازه داشتم خیانت مردا علیه زن ها رو هضم میکردم که این موضوعم شد یه دردسر موندم به شوهر ...

نه بابا چیو بگی. خیلی ببخشید شوهرت آگاه بشه که یه خراب همسایتونه که چی بشه. ولش کن. 

خیانت هم مردا با دیوار که نمیرن با یه زنی بالاخره هستن دیگه

نه بابا چیو بگی. خیلی ببخشید شوهرت آگاه بشه که یه خراب همسایتونه که چی بشه. ولش کن. خیانت هم مردا با ...

شوهر اونو میگم خودم دارم جدا میشم اخه خوبیت نداره این میاد تو ساختمون من این وسط دارم مطلقه میشم اگه پشتم بد بگن چی

شوهر اونو میگم خودم دارم جدا میشم اخه خوبیت نداره این میاد تو ساختمون من این وسط دارم مطلقه میشم اگه ...

بنظر من بیخیال شو دوست عزیز.

رفت و آمد نکن باهاش کلا مثل غریبه اتکا نمیشناسی. سراتو بنداز زندگیتو کن. ازت هم پرسیدن بگو من مگه رفت و آمد مردم رو چک میکنم؟یا نسبت مردم رو با هم دیگه میپرسم؟ 

مستأجرن یا نه؟ 

شما چطور؟

بنظر من بیخیال شو دوست عزیز.رفت و آمد نکن باهاش کلا مثل غریبه اتکا نمیشناسی. سراتو بنداز زندگیتو کن. ...

مستاجران 

خودمون نه 

اخه چطوری سرمو به کار خودم بندازم من دیگه نمیتونم نمازمم بخونم