2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین بگم امروز چی دیدم

218 بازدید | 21 پست

بچه ها امروز یه صحنه ای رو دیدم که برای هزارمین بار بهم ثابت شد که چقدر ادم کثیف رو کره خاکی ریخته وای همیشه خیانت مرد به زنو عادی میدیدم اما زن رو نه 

ما یه همسایه ای داریم که تا به امروز ادعای پیغمبری میکرد وای نگم براتون چقدر خودشو خوب نشون میداد انگار فرشته بود این همسایه ما دو تا بچه هم داره شوهر بیچارشم کارش خارج از ایرانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه مگه پست اول چشه 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

ما با این همسایه تو یه طبقه هستیم و البته همسایه ما نیستن همسایه پدرم اینا هستن امروز مامان من رفت خونه پدرش با پدرشون همسایه هستن و بعد مامانم اونموقع که برمیگرده ظاهرا یه مرد قد بلند رو میبینه که میاد داخل اپارتمان ما مامانم گفت هول کرده گفتم یه وقت یه دزدی چیزی نباشه اخه ماسکم زده بود

بعد مامانم تا میاد تو ساختمون میبینه مرده رو نیست مامانم ترسیده بود میگفت جن دیدم امروز باورت میشه اخه مرده کفشاشو برده بود تو خونه و مامانم اصلا گمان بد در رابطه با این خانم نمیکرد 

بعد یهو دیدم خواهر این همسایمون زنگ ما رو زد اخه زنگ خونه اونا خراب بود فک کنم بعد من درو باز کردم اومد کلی معذرت خواهی کرد و بعد احوال پرسی رفت داخل خونه با هشتاد کیلو ارایش

صداهایی که تا عمر دارم یادم نمیره چند بار با خودم گفتم اخه چرا ولی باز گفتم قضاوت نکن تو مطمعن نیستی پشیوون شدم رفتم داخل خونه بعد یک ساعت صدای در خونشون اومد خواستم برم بگم یکم مراعات کنید منم اون مرده رو با نشونی هایی که مامانم گفته بود دیدم یعنی کرک و پری برام نمونده وای یعنیا برای من خیلی راحت بود پذیرفتن خیانت مرد به زن اما اینکه یه زن خیانت کنه بعد همراه خواهرش اونم نه فقط خیانت احساسی بلکه جنسی اخه مگه چیه چی توشه