2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

82 بازدید | 9 پست

با همسرم همش تو اختلافیم، اخلاقمون جور در نمیاد ، مدام بحثمون میشه ، جدیدا قهرامون طولانی شده ،ازم فاصله گرفته و حس میکنم دوسم نداره دیگه ولی از نظر مالی تامینم میکنه ، اون میگه من دارم اذیتش میکنم چون بخاطر یسری اختلافا خیلی ازش دلشکسته شدم و کلا ارتباط با خانوادشو قطع کردم و اونم ناراحته ازین بابت ، ازینورم الان مثلا اومدم خونه ی پدرم که ببینم اگه جدا شم مبتونم اینجا بمونم یا نه ولی میبینم اینجا وضع بدتره ، مدام مامانم منو با بقیه مقایسه میکنه ، مدام گیر میده به همه چیم ، کلا خیلی رو مخه و چون شهرستانه خب یکم اینکه بتونم مجدد ازدواج کنم سخته چون خونه ی پدریم بزرگه ولی خیلی کهنه س ، پدرم یه آدم داغون و بداخلاقیه که اتاقش بوی گه میده چون نمیزاره تمیزش کنیم و خودشم به طرز شدیدی کثیفه و آدم حالش بهم میخوره از وضعیتش و واقعا یکی بیاد این پدر مادرو ببینه یا حتی تحقیق هم بکنه فرار میکنه و چون اینجا شهرستانه فرصت شغلی هم ندارم ولی توی کرج حداقلش اینه که فرصت شغلی زیاده و توی خونم میتونم دوره خیاطیمو تموم کنم و به درامد برسم

توی جفتشم از نظر محبت و دریافت عشق و توجه توی کمبودم ولی حداقل خونه ی همسرم موقعیت مالی و درامدیم بهتره 

و اینکه بنظرم امید برای بهتر شدن همسرم هست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انداز کن شرایطط جور شد طلاق بگیر شوهرتو احترام کن ولی محلش نزار بغلش نرو عزیزم و عشقم ممنوع بیرون رفت زنگ نزن بزار بیاد سمتت

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

هنوز هیچی نشده فکر ازدواج بعدیت رو هم کردی؟  

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
همسرتم تا یجایی این وضعیتو تحمل میکنه ، اونم به عشق و علاقه نیاز داره و الان ناراحته.جای فکر کردن به ...

من میخواستم حل کنیم ولی اون نمیذاشت صحبت کنیم منم برا همین اومدم اینجا ولی الان دوروزه اومدم ولی اصن راحت نیستم و میخام برگردم ولی همسرم اصن زنگ اینا نمیزنه،مبگم شاید براش مهم نیس اصن که برگردم