2777
2789
عنوان

شوهر بی مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده م از اون سنتی متعصبان یه برادر دارم که کلا با کلمه طلاق مخالففففف یعنی اصلا نمیزارن جدا بشم ...

تو  خو دت همه چیز داری 

جد ا  شو‌ از همه بر و تنها 

ا ویزون  نیستی که بخوا ن زورت کنن 

اره همش تقصیره خودم یادش دادم … وقتایی که میگم نمیتونم یا ندارم قفلی میزنه رو گوشیم اینا میگه نداری ...

خب بگو نمیفروشم خودم گرفتم نمیتونم بفروشم برو کار کن بزار چند روز واسع خونه چیزی نگیر همش به خودش بگو اینو بگیر اون بگیر اینو نداریم تا مجبور بشه بگیره بگو من پول ندارم به نظرم الان باید واسع زندگیت یه فکری بکن چون چند سال دیگه بعد اون جوابتو نمیده میگه باید ت بدی وظیفه میشه برات

خب بگو نمیفروشم خودم گرفتم نمیتونم بفروشم برو کار کن بزار چند روز واسع خونه چیزی نگیر همش به خودش بگ ...

بخدا الانم شده…چند بار بحث شده سر این خانواده م پشتش در میان مسگن حالا خدا به تو کار و کسابت داده چ اسکالی داره😐😐😐

بخدا الانم شده…چند بار بحث شده سر این خانواده م پشتش در میان مسگن حالا خدا به تو کار و کسابت داده چ ...

بگو یعنی چی اون مرده من جاش کار بکنم من نمیتونم بنظرم یه چندوقت اصلا حرف هیچکیو گوش نده خرج خونرو هم نده تا به فکر بشه وگرنه زندگی برات خیلی سخت میشه