خیییلی خلاصه بخوام بگم : منو یه اقایی س سال بشدت عاشقانه باهم بودیم از دوسال قبل هم همو میشناختیم ینی جمعا۵ سال میشناختیم همو ..خیلی خیلی باهم خوب بودیم و از هم راضی بودیم خانوادهامونم کم و بیش درجریان بودن و مخالفتی نداشتن. توی مسیر درس و پیدا کردن کار بودیم تا مگر روزی شرایط جور بشه ب هم برسیم ..ولی متاسفانه شرایط سخت شد و از هم دور شد مسیرمون چن ماه بعدش یه دختر پولی از همکلاسیای ارشدش با همکلاسی نامزدم کات میکنه و میاد دور نامزدم.. در حد دوست معمولی پیش رفته بودن ک بیشترش هم از کرم ریزی دختره بود.. ولی من هیچ جوره نتونستم بپذیرم و گفتم اگر توی شرایط سخت من حاضر شدی با همچین ادمی خیانت کنی قطعا شرایط دیگه توی زندگی هم یکاری میکنی
جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی هم پیام میداد میگف کسیو ندارم میشه با تو درد و دل کنم زنگت بزنم میگفتم اوکیه تا اینکه باز بحث همون خیانتشو پیش کشیدم بش برخورد دیگ گف مزاحمت نمیشم پیامی چیزی نداد
بنظرتون ارزش برگشتن داره ؟ برگردیم ب هم ینی؟
جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم