2777
2789
عنوان

میخوان ببرنم بازجویی

327 بازدید | 9 پست

خانما من شوهرم از چندین نفر کلاهبرداری کرده، خودش چون حساباش مسدود بود به حسابی ملت من که دستش بود تمام پولها واریز شده، منم از همه جا بی خبر

الان اداره اگاهی منو خواسته برای بازجویی

برام ابلاغیه اومده که خانم فلانی به اتفاق همسر باید بیاید اداره، حالا من از شاکیش پرسیدم از منم شکایت کردی گفت نه، ولی اسم من تو ابلاغیه بود

بنظرتون منو نگه میدارن تا رضایت شاکی بگیرم؟ 

یا مشخص بشه بی گناهم؟ 

اگ شاکی همسرتو ول نکنه توام باید بری حتی دادگاه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال حساب بانکی شما نباید دست هیچکس غیر از خودتون باشه باید به قاضی ثابت کنید که اطلاع نداشتین و همینطور رضایت شاکی ها 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب برای من مشکلی پیش میاد؟ اخه منکه از چیزی خبر نداشتم

امکان اینکه براتون ابلاغیه اومده اصلا همینه که یهویی یه پولی وارد حسابتون شده و بابت اینکه از کجا اومده باید پاسخگو باشید 

دعا کنید برام🩷 

لیاقتته شوهرت ببرن ازبس بدذات 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الهی بکشن بالا اعدام

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺