2777
2789

سلام و عرض احترام دارم !

خوشحال می شوم در زمان امشب برای *رضا ابن نجف* نماز لیلة الدّفن بخوانید !

بازه ی زمانی خوانش این نماز پس از خوانده شدن نماز عشاء تا پیش از زمان اذان صبح ، می باشد .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشه شیوه خوندنش رو هم بگیدمن میخونم انشالله جاشون تو بهشت باشهالتماس دعا

سلام أَللّه بر شما بانوی ارجمند !✨✨✨✨✨

الهی جهانی لبریز از نیکی ، نور و زیبایی ، بهره ی سرنوشتتان باشد ! الهی آمین !✨✨🌈✨✨🌹☀️✨✨✨🌷🌷🌟✨✨✨🌧️✨✨🌈🌧️🌷🌷🌷✨✨✨🌕✨✨✨✨🌈🌟🌹🌹🌹🌧️✨✨✨✨

شما بانوی گرانمایه را ، بی گمان ، در پیشگاه أللّه ، یاد خواهم کرد .✨✨✨✨✨✨

این نماز را ، به هر کدام از این👇🏻سه شکل ، می توانید بخوانید :

صورت اوّل : بنابر این صورت که مشهور است در رکعت اوّل بعد از سوره ی حمد ، یک مرتبه آیة الکرسی و در رکعت دوم بعد از سوره ی حمد ، ده مرتبه سوره ی قدر خوانده شود و بعد از سلام نماز ، گفته بشود : «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ فلان بن فلان». (به جای نخستین فلان، نام فرد از دنیا رفته را می بایست گفت و به جای دومین فلان ، نامِ پدرِ آن فرد را می بایست گفت .)

صورت دوم : در رکعت اوّل یک مرتبه سوره ی حمد و دو مرتبه سوره ی توحید و در رکعت دوم یک مرتبه سوره ی حمد و ده مرتبه سوره ی تکاثر را خوانده و بعد از سلام نماز گفته بشود : «اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ فلان بن فلان (به جای نخستین فلان ، نام شخصی که از دنیا رفته را می بایست گفت و به جای دومین فلان ، نام پدر آن شخصِ از دنیا رفته را می بایست گفت .)»

صورت سوم : در رکعت اوّل ، بعد از سوره ی حمد، دو مرتبه سوره ی توحید و یک مرتبه آیة الکرسی و در رکعت دوم ، پس از سوره ی حمد ، ده مرتبه سوره ی تکاثر ، خوانده شود .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨