2777
2789
عنوان

گلا دعا کنید ماشین بگیرم

104 بازدید | 18 پست

ماشین ۲۰۷ اوکی شه امسال 🥲😂

واییی خیلی ذوق دارمممم 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات حمد خوندم گلم الاهی هرچه سریع تر یه ۲۰۷ بخری و کلی باهاش خوشبگذرونی

میشه عزیزم برای منم دعا کنی امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم و برم

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

برات حمد خوندم گلم الاهی هرچه سریع تر یه ۲۰۷ بخری و کلی باهاش خوشبگذرونیمیشه عزیزم برای منم دعا کنی ...

ایشالا منم برام صلوات فرستادم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پارس داشتم. 

همش گفتن. روستایی ها پارس دارن فلان و‌بهمان. رفتم ۲۰۷ خریدم. اصلا سواریش نشبت به پارس نرم نیست 

فضاش کوچیکه راحت نیست 

کولرشم قوی نیست ( قویه نسبت به پارس قوی نیست ) 

فروختمش الان تو فکر تویوتا یاریس ۲۰۱۴ به بالام یا توی رنج ۷۰۰ تومان h30 cross و برلیانس خوبه  یا پارس tu5 بگیر

من پارس داشتم. همش گفتن. روستایی ها پارس دارن فلان و‌بهمان. رفتم ۲۰۷ خریدم. اصلا سواریش نشبت به پارس ...

پارس خیلی دوست دارم ولی من میخوام پیش پرداختی بگیرم از نماینده گی که پارس تولید نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که نمیدونم   برنامه ات چیه درخواست هم قبول نکردی دقیق بپرسم (مهم نیست) ولی خو همینجا چند احتمال رو بررسی میکنم و میگم

احتمال اول ثبت نامی خریدن

این احتمال در صورتیه تقریبا ده روز قبل ۳۰۰ بلوکه کردی و پیش فروش ایران خودرو ثبت نام کردی. و خوب تقریبا ۸۰۰ باید تکمیل وجه کنی که نصفشو الان میدی باقیشو بعد 

اگر درامد ثابت داری ماهیانه و صبر داری خوبه 

وگرنه الان بازار ازاد و کارخونه تفاوتش کمه  ما فرض بر این میگیریم ۳۰۰ داری 

شما ۱۵۰ رو بزاری بانک ایران زمین دو ماه بعد ۳۰۰ سه ساله وام میده ۲۳ درصد (۱۵۰ بزاری ۳۰۰ بگیری ماهی ۱۱۶۰۰) 

۱۵۰ دیگع هم مشخص نیست طلا چه میکنه ریسکه (امید باید داشت)

بزاری برای سود هم نهایت ۱۶۰ میشه 

یا اینو میزاری مهر یا ملی مهربانی ۴ درصد وام بگیری.  ۱۵۰رو بهت دو ماه باشع 39 وام میده دو سالع 4 درصد ماهی 1800 

خو 300 داشتی 40 وام 300 دیگع وام میشه 640 مدلای کم کار گیر میاد 

میگی صفر 

کل این پولو میزاری برای وام یک صد دیگع دو سالع وام برمیداری

من که نمیدونم برنامه ات چیه درخواست هم قبول نکردی دقیق بپرسم (مهم نیست) ولی خو همینجا چند احتمال ر ...

مرسی توضیح دادی 

ولی بابای من پارسال اینکار انجام داد هنوز داره پول وام هارو میده

پول نقده 

۲۰۷ ۸۰۰ تومن نیست 

حدود ۶۰۰ تومنه پیش فروش و ۲۰۰ سود داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40